November 2010 / 4 posts found

2 Tahun masih Cinta!

Apabila kita bercakap tentang masa di dalam percintaan, ianya seumpama TIDAK digunakan. Masa berlalu tanpa kita sedari, hari-hari berlalu begitu cepat, penantian untuk pertemuan pula begitu lambat! Semua kerana cinta, kerana kita berada dalam perhubungan yang meliputi kasih dan sayang… Solat pula cukup je time happy, doa-doa meniti di bibir. Tapi bila time marah, bergaduh, solat tah kemana, doa berganti maki hamun, sumpah seranah kegeraman. It’s all because of love… Hebat betul penangan cinta…

“Ma’ing Anging!”

Tahu ke apa maknanya tu? Hehe… ‘kalu ore kelate gak pehe sangak lah tuh!’ But for you all, tak faham kan? Well… it’s easy je, perkataan yang sebenarnya adalah “MAIN ANGIN” Main angin ni bermaksud, MENYEDAPKAN HATI orang lah, atau pun dengan lebih detail lagi, Memberi ruang dan peluang untuk anda merasa senang hati. Membiarkan anda bercakap tentang betapa bagusnya anda, atau betapa hebatnya kejayaan terbaru anda. Membenarkan anda berbangga tentang apa sahaja…dan dalam masa yang sama…

Kisah Cinta Razzi – “Maafkan dia”

~ Coretan secebis kisah lama yang benar-benar telah dilalui oleh bro Razzi Rahman...semuga kisah ini memberi manfaat kepada kita semua ~ Sewaktu aku masih menjadi penyanyi dulu, populariti lagu-lagu nyanyian ku seperti Syakila dan Rembulan Kesiangan begitu mendapat tempat di hati peminat. Sehinggakan lagu Syakila, terpilih memasuki final Juara Lagu TV3 dan Rembulan Kesiangan pula berada di no 1 pada setiap carta-carta Radio hampir 10 bulan termasuk di Brunei dan Singapura. Namun, dulu dan sekarang...aku…

FREE GIFTS… “SALAM CINTA”

Sebagai penghargaan dari Razzi untuk anda semua yang selalu berkunjung ke blog Brother Love, satu pemberian percuma untuk anda, sebuah eBook dari saya yang berjodol, "SALAM CINTA" ...nak tak? Sure la kan, and it's FREE!! ;) Please share with your friends too ya... okay here it is :- Download di sini Salam Hormat Razzi Rahman @ Brother Lovewww.razzirahman.com