December 2011




Dah lama dah bro Razzi nak baca you all punya tulisan pulak kat blog brother love ni. So this few days, datang idea ni… Apa kata, kita sama-sama menunjukkan bakat yang terpendam? Maybe you all nak tulis sajak ke? maybe puisi? pantun? apa sahaja… ‘penulisan bunga’

Pendek atau panjang tak kisah, asalkan tulisan you all memiliki soal CINTA yang berkait dengan KEHIDUPAN, KEKASIH, PERKAHWINAN, KEAGAMAAN, KESUNYIAN, KESEDIHAN, KEGEMBIRAAN, HARAPAN dan sebagainya! 😉

Tulis sebanyak mana yang anda mahu, no problem! Cuma, tak nak nukilan ciplak okay! Sekiranya mahu meletak orang lain punya piece, please put kredit kat dia or maybe their web link. Alright… I’ll be waiting, bro Razzi ni memang suka membaca tulisan bunga-bunga, jiwang karat, ayat-ayat cinta, so… GO! 😛

Love,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

klik LIKE dan SHARE this with your friends…



Apa komen anda? : [48] Comments



Artikel kali ini tidak heavy dan pastinya tidak “deushh”, “bamm”  or “kababoom” terkena kat batang hidung you la kan hehehe…

  • Cuci mata! Haaaaaaa… Very sure ramai yang suka cuci mata tuhhh. Nga…a..a.. Jangan nak ngelak, nak deny la plak. Relek laa, ngaku je no sweat la beb 😉

Tak tahulah kalau ada yang tak suka. Atau buat-buat tak suka. Huhu depan orang tak suka, senyap-senyap dia cuci mata! My guess mesti semua suka punyalah. Takkan tak suka mencucikan mata dengan keindahan ciptaan Tuhan? Hehe… At least sikit-skit, curi-curi pandang balik tingkap, balik pintu, curi-curi jeling…mesti pernah buat punya kan :) (more…)



Apa komen anda? : [2] Comments