October 2013


nangisi
Kononnya semua okay, tetapi sebenarnya semua NOT OKAY. You jeles giler tapi simpan, you sakit hati tapi pendam, you geram sangat dengan perangai dia yang tak jaga hati you tapi you just be cool, sebabnya? BELUM DECLARE…jadi you bukan kekasihnya lagilah.

PADAHAL… you dah pergi everywhere dengan dia, you dah spend most of the time dengan dia, you dah buat macam-macam dengan dia, you dan dia bersama setiap waktu walau di online mau pun offline…

WTH? Itu bukan couple lagi ke?… hanya kerana ego, tak nak mengaku, hanya kerana maruah lalu pendamkan perasaan? …yang jantan pulak, layankan je la ya. Sengaja buat-buat tak terikat sebab, ramai lagi nak dilayan ni…

Yang kerugian siapa? …makin lama makan tahun, statusnya tetap sama. Special sikit tapi tidak semua, couple sikit tapi tidak sepenuhnya, …and what you say? (more…)



Apa komen anda? : [22] Comments


Pernahkah anda merasa teramat sedih dan kecewa, kerana BEKAS KEKASIH anda akhirnya mendirikan rumah tangga?

rr_wedding

Kadang terasa pelik memikirkannya, dia bukanlah kekasih kita lagi. Dia jauh sekali pasangan hidup kita untuk kita sedih-sedih 😀 …tapi itulah hakikat perasaan apabila masih bergelora cinta lama. Tak boleh nak salahkan sesiapa apabila bercakap soal hati… Kerana saya sendiri, juga pernah merasa kepedihan itu, sedangkan perpisahan sudah lama berlalu.

TERINGAT LAGI… (more…)



Apa komen anda? : 1 Comment