July 2014


syukur

Alhamdulillah, kita bersyukur dengan nikmat yang Allah beri, syukur dengan kehidupan sendiri, syukur dengan perhubungan yang terjalin setakat ini, syukur dengan ketenangan dalam perkahwinan kini, syukurlah apa sahaja takdir Ilahi. Itulah yang penting!

JANGAN SESEKALI :- (more…)



Apa komen anda? : No Comments


best

ūüėÄ Hehe‚Ķ tajuk macam tu, gambar lauk sedap-sedap pulak. Apa yang nak dituliskan dalam artikel bro Razzi kali ini ni ya? tak tahu nak tulis tajuk apa sebernarnya kut, but ianya berkisar di sebalik berbuka puasa sedap-sedap semalam di sebuah restoran…

Kebetulan‚Ķ¬† amatlah terganggu dengan sepasang ‘burung yang baru berkenalan’‚Ķmeja deorang lak sebelah je meja saya, habis segala benda yang dicakap sebijik-bijik kita dengar. Lepas tu langsung tak kisah and you all tahu saja la kan, bulan puasa, restoran penuh, memang rapat-rapat je meja‚Ķ

  • 1st of all‚Ķ it’s Ramadan month, korang dating! – Tak apa kalau tak over… and 2nd of all‚Ķ hormatlah sikit orang-orang di sekeliling yang sama-sama berpuasa dan baru nak mengadap juadah berbuka puasa di restoran yang cukup ramai orang itu‚Ķ

Ya I know you all BUKAN berpelukan, bukan bersentuhan… Si lelaki segak sekali dengan memakai baju melayunya… I pun pakai jeans and tshirt je. The girl pula, wah ayu bertudung fesyen gitu…

BUT please la… (more…)



Apa komen anda? : [2] Comments