family_me

Mengapa selalu terjadi, cinta terhalang oleh keluarga?

Ibunya tak suka dia lah, bapanya benci dengan keturunannya lah. Abang-abang tak suka dengan kerjayanya lah…kakak benci dengan kawan-kawan dia, macam-macam lagi!

The only thing that we can think of kat sini adalah, satu je —

  • It is because the feeling of left out!

Rasa disisih, diketepikan, betul tak? Bro Razzi sure, semua orang tak suka feelings ni kan?! Keluarga yang masih muda sure tak suka, yang tua lagi lah tak suka. Dia dah lah tua, ditinggalkan selalu…dipinggirkan dari memberi keputusan, lepas tu kita pergi bercinta-cinta tanpa pengetahuannya pula. Lagilah dia bengkak hehe… :)

  • Apa yang orang tua kita mahu, ibu dan bapa kita idamkan adalah sense of authority sebenarnya!

(more…)



Apa komen anda? : [4] Comments