love7
Sebelum berminat pada sesiapa, satu soalan penting yang kita perlu selalu tanya-tanyakan, “Dia ADA FEEL ke TAK FEEL ni?” – Maksud sebenar, dia yang kita minat tu, ada ke sekelumit RASA SUKA pada kita? RASA CINTA? Atau sekurang-kurangnya ada RASA MINAT pada kita, ada  ke tak ada?

Sebab…memang sedih sangat setiap kali kita sukakan seseorang tu, tapi dia buat tak endah je…dia tak nampak pun kita sikit punya feel kat dia. Dia tak hargai pun cinta kita pada dia. Kecil hati rasa kan… macam kita ni tak berharga langsung pada dia…

Bila kita call dia…langsung dia tak jawab…bila kita hantar message, “Busy? Boleh cakap sekejap…” – LANGSUNG tak ada balasan! Sedih… banyak message yang biasa-biasa saja pun tak ada dia nak reply… ‘Teruk sangat ke kita ni ya’ haaa…begitulah rasa sedihnya kan. TETAPI… (more…)



Apa komen anda? : No Comments