Yang mana satukah pilihan anda? Pasangan yang banyak atau yang kurang pengalamannya dalam perhubungan cinta?

Mungkin ada yang mengatakan better yang banyak pengalaman, sebab dia akan memberi layanan yang amat membahagiakan dan cukup puas di hati. Tetapi, mesti ada juga yang berpendapat, lebih baik yang kurang pengalaman lah… at least dia tak pandai nak menipu atau mudah pula untuk anda kelentong dia hehehe …

For the sake of argument, apa kata Bro Razzi beri some few tips…melalui apa yang pernah I sendiri tengok, pernah hadapi dan juga turut berpengalaman merasakan both, pasangan yang kurang pengalaman, dan tentu saja, pasangan yang banyak pengalamannya…all I can say, both ada baik dan buruk serta…memang banyak bezanya beb! 😉

KURANG PENGALAMAN :
Mereka yang Kurang Pengalaman dalam cinta ini ibarat baru 2-3 kali bercinta lah. Atau baru berkenalan sorang dua lepas tu dah mulai couple, atau pun sudah bertahun-tahun bercinta, couple tetapi hanya pada seorang tu saja lah… haaa, tak semestinya lama bercinta tu sudah banyak pengalaman… kalau setakat sorang dua je tu, memang masih kurang lah dan selalunya mereka ni, sila lihat carta :-

BANYAK PENGALAMAN :
Sudah pastinya mereka yang banyak pengalaman ini adalah terdiri daripada golongan yang sudah berkali-kali bercinta dengan entah berapa ramai dah la kan. Also, sudah banyak kali putus cinta dan dikecewakan.  Mungkin dia masih muda, tetapi mungkin dia mula awal… jadi walaupun pertengahan 20an, dia pernah ada lebih 10 relationship…banyak pengalaman lah tu hehe :-

There you go! Siap Carta lagi, cantik punya Bro Razzi bagi kat you all sebagai rujukan. Senang macam ni kan, anda boleh check lah pasangan yang macamana pilihan anda. Nak yang sudah banyak pengalaman atau mereka yang juga lebih kurang anda… kurang pengalaman.

What I see, mostly ramai sangat yang suka pada pasangan yang tak berpengalaman ni…lepas tu kena macam-macam. Terpaksa melalui berbagai kesusahan, mulailah mencari yang berpengalaman pula. Hehe…tapi ada juga yang mula dengan cara sebaliknya.

My advise, Pilih pasangan yang sama-sama mahu BELAJAR dan MENIMBA PENGALAMAN bersama. Kemudian mahu berubah ke arah kebaikan dan kebahagiaan BERSAMA! yang Kurang Pengalaman maupun Banyak Pengalaman

Jadi, hanya anda sajalah yang boleh membuat keputusan samada memilih yang Kurang pengalaman atau banyak pengalaman… rujuk balik carta hits! Hehehe 😛

p.s : Ketahui tentang Koleksi 3 ebook cinta terlaris dari Razzi Rahman – KLIK DI SINI

Love,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share this article at your facebook…



Apa komen anda? : [4] Comments