“Apa pendapat anda? adakah ianya baik untuk anda atau hanya memudaratkan anda?”

Eventually, bro akan jawab soalan ini, tetapi for now, bro love nak tahu you all punya pendapat dan jawapan kepada persoalan ini. For now, I just give kat you all untuk lihat pada beberapa situasi.

Situasi A :
Anda sudah mempunyai kekasih tetapi bekas kekasih anda asyik merayu untuk HANYA BERKAWAN. To you mestilah tak ada apa-apa… because, kawan je. But what about to your pasangan? Mungkin dia jealous…mungkin dia tak suka. tapi takkan tak boleh kalau sekadar nak berkawan, kan?

Β Situasi B :
To you, apa salahnya berkawan dengan ex gf or ex bf kan?…tapi adakah anda boleh menerima jika pasangan anda juga HANYA BERKAWAN dengan bekas kekasihnya yang pernah dicintainya bertahun-tahun dulu? πŸ˜€ Amcam? bro kenen kat you all balik hehehe…

Brother Love punya situasi :
Bro suka berkawan dengan my ex girlfriend, suka sangat. πŸ˜› Tapi, bro takkan suka jika my partner berkawan dengan ex dia…hahaha, but so happen, my partner tak ada ex bf…selamaaaaat! I never face any exboyfriend problem. πŸ˜‰ Envy tak? hehehe… (Ada cara dia ni kalau tak nak face ex problem )

“Apa pendapat anda? apa yang anda suka dan tak suka when talk about ex’s? Adakah berkawan dengan bekas kekasih hanya akan merosakkan perhubungan anda yang sedia ada?”

JOM BINCANG!



Apa komen anda? : [35] Comments