eksklusif'

(Tip & Cara ini adalah sedikit dari petikan  ebuku Cinta Razzi Rahman @ Brother Love yang TERBARU : 101 cara “How to keep Your Man!”)

Apa pendapat anda sendiri sekiranya anda melihat seorang wanita yang berpangkat tinggi atau menjawat jawatan executive? Begitu eksklusif sekali kan cara penampilannya. Anda tengok pun gerun dan mungkin begitu hormat sekali kepadanya. Kena pulak, dia yang berjawatan tinggi tetapi begitu merendah diri pula, bertambah lagilah sanjungan anda kepadanya. Apatah lagi lelaki sekeliling yang memandangnya.  😉

Wanita seperti ini pastinya akan dipandang tinggi dan dihormati oleh masyarakat sekeliling, cuma jangan sombong dan bongkak sudahlah…kalau jenis menyombong tu, walau jutawan sekali pun langsung tiada siapa yang nak pandang!

So, bolehkah anda jadi seorang wanita eksklusif dan menjadi pujaan ramai? disanjung dan dihormati ramai lelaki? Jika anda sememangnya seorang yang eksklusif, mungkin mudah untuk anda lakukan, tambah pula anda adalah seorang executive di syarikat besar.

Tetapi, bagaimana jika anda bukan siapa-siapa? Hanya seorang wanita biasa, atau seorang gadis yang tak berkerja, atau bekerja sebagai kerani biasa. Boleh ke? JOM BINCANG!

~ Untuk mendapatkan tip & cara memikat pasangan lelaki anda dengan lebih romantik lagi, penuh intimasi dan seksi, dapatkan ebuku 101 cara “how to keep your man” , sila klik di sini!  Brother Love menjawab segala masalah cinta anda di dalam ebuku ini!

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com



Apa komen anda? : [12] Comments