Sesungguhnya, hebat-hebat wanita zaman ini…dah susah nak cari yang single dah, yang bujang tu ramai la, BUT NOT available laa… hehe 🙂

Yang masih available tu memang susah. Selalunya, orang punya daaa! Namun walau hebat, walau berilmu, walau claim yang dia pandai menjaga suami, kekasih, boyfriend, hakikatnya ramai yang tersandung… rebah tersungkur berciciran.

Ramai yang dikecewakan lelaki. Yang sudah berkahwin pula, ramai yang bercerai… RAMAI SANGAT!

Semuanya adalah kerana terlalu percaya, terlalu yakin dan pastinya merasakan yang mereka saling cinta, sayang menyayangi. Sedar-sedar, si lelaki entah hilang kemana, sms tak berbalas, panggilan telefon tak berjawab, ym, msn, icq, im…apa sahaja bentuk hubungan…langsung tidak mendapat respon. GHAIB!

Hebat-hebat lelaki zaman sekarang ni, pandai magic! Bila masa duk tergila-gila, bila nak sangat dan masih ‘tidak dapat’, boleh muncul di segenap penjuru, timbul dari ceruk mana sekali pun. Tapi bila dah bosan, ada kasih yang lain, inginkan kebebasan kembali, dah kecapi madunya…apa lagi ghaiblah dia. Yang merana…kaum wanita!…issshhh…kejam betul kaum lelaki ni ya! ALAMAK bro ni pun lelaki jugak ni. 😛

Brother Love pasti anda dari wanita golongan-golongan ini, atau paling tidak, pernah merasa ditinggalkan, dikecewakan, pasangan berlaku curang, pasangan hambar, tutur kata berubah kasar, tidak dimanja lagi atau pun hidup dalam tertanya-tanya samada si dia ada kasih yang lain atau tidak! Betul tak? …hehehe, sorilah bro agak-agak je. Sekali terkena pulak ya. Kesian kat you…that’s why bro tulis ebuku 101 cara “How to keep your man” tu 😉

Anyway, ramai pasangan bercinta rela berubah apabila sudah serius dalam cinta ataupun apabila sudah berumahtangga. Baguslah perubahan dilakukan demi kebahagiaan bersama. Nabi Muhammad s.a.w pun menyeru umatnya melakukan hijrah (perubahan) dalam diri untuk kehidupan yang lebih baik! Ramai juga yang tahu mereka patut berusaha atau berubah kearah yang lebih baik…tetapi tidak bertenaga atau kurang bersemangat untuk melakukannya. Jadi, sebelum anda membuat keputusan untuk melakukan perubahan itu ingatlah pesanan bro yang amat penting ini,

“Berubah kerana mahu bercinta adalah jauh lebih baik daripada mahu berubah kerana cinta!”

Untuk itu, anda perlu ketahui 101 cara memikat pasangan anda, menambahkan sayangnya pada anda, membahagiakan anda berdua. Dapatkan 101 cara how to keep your man hari ini, klik di sini sekarang! 

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com



Apa komen anda? : [10] Comments