Syukur Alhamdulillah, Satu pencapaian yang mengejutkan, i would say…hanya dalam masa lebih kurang sebulan album kami dilancarkan… lagu KERANA, ciptaan bro IK, perform oleh Razzi & IK, telah mencapai tempat ke 2 di dalam carta THR Gegar!

Terimakasih kepada semua peminat yang telah mengundi, yang sms dan terimakasih sangat-sangat kepada yang selalu membuat permintaan lagu KERANA di THR. Kami berdua berharap you all teruslah melakukannya agar lagu kami ini akan menjadi JUARA!

Sebagai tanda terimakasih kami, kami ingin membawa you all yang suka mengikuti perkembangan kami dengan notes singkat ini. Here are some pics khas untuk you all k, enjoy 😉

So the whole week ni, kami amat sibuk mempromosi album terbaru kami, “Razzi Rahman & Irfan Khairi”

“Photoshoot dengan Berita Harian  23 feb 2010 – Bangsar Shopping Center”

“Amacam? posing habis lah tu kikiki :D”

“Ini pulak, punyalah kekok sebabnya, jurugambar tu cun punya girl la hehe 😉 “

“Photoshoot for BIPOP – 24th feb 2010 – Vistana Hotel”

“Photoshoot for Kosmo / Utusan – 22feb 2010”

“Interview Metro Ahad – 22 feb 2010 – Cute kan Press Syakila ni…dah berpunya dah!”

“NST – 25feb 2010 : Tersengih je bro Razzi ni, nak ngacau orang lah tu hehehe”

OVERALL… the whole promotions, interviews and photoshoots memang enjoy! we had a real good times dengan all kind of reporters, all different kind of questions… BUT, best part… our answers are all the same… to all, which is :-

Album ini adalah minat kami, apa yang kami enjoy dan love doing it. It’s our passion for music! It’s about RAZZI & IK ROCKING!!

So guys, jangan lupa untuk mendapatkan semua newspapers ini k. Date akan diberitahu kelak. For now, terus mengundi, dan terus memilih lagu KERANA…vote for no 1!

Ikhlas dari,
Razzi Rahman & Irfan Khairi
www.razzirahman.com/muzik



Apa komen anda? : [7] Comments