(Tip & Cara ini adalah sedikit dari petikan  ebuku Cinta Razzi Rahman @ Brother Love yang TERBARU : 101 cara “How to keep Your Man!”)

Secara psikologinya, lelaki akan merasa wanita adalah milik mereka jika wanita itu selalu melafazkan cinta dan sayang. Sebaliknya, untuk memiliki lelaki yang setia…anda perlu buatkan dia rasa TIDAK SELAMAT.

Masalahnya, 😀 wanita …apabila sudah cinta, “I love you, I rindu you…you rindu tak kat I? you sayang I tak?” Lepas tu asyik call setiap 10minit, sms 20 kali sehari! Kira fahamlah tu, minah tu tengah gila kat dia lah tu haaa…kan dah tersengih, bro tahu mesti you buat macam tu punya betul tak…hehe apa daa

Ini membuatkan pasangan anda amat yakin anda milik dia. Apabila dia begitu yakin anda miliknya, lelaki akan mulai merasa selamat dan lama-kelamaan akan merasa bosan. Kebiasaan lelaki yang boleh bertahan lama berada dalam sesebuah perhubungan ialah apabila mereka tidak yakin yang mereka akan terus memiliki anda atau kemungkinan mereka akan kehilangan anda.

Dalam erti kata lain, lelaki merasa agak kurang selamat membiarkan anda. Jadi, mereka akan selalu berjaga-jaga dan mengharapkan curahan cinta yang lebih dari anda.

Kurangkan melafaz kata-kata cinta, kurangkan nak berdating, jangan call jika tak penting, sms pun pendek-pendek je…mahal-mahal sikit. Ini mempastikan penjagaan perhubungan anda agar lebih berpanjangan. Tapi jangan tak cakap langsung pulak…lari pulak dia nanti hehehe 😉

Untuk mendapatkan tip & cara menjaga pasangan lelaki anda dengan lebih romantik, penuh intimasi dan seksi, dapatkan ebuku 101 cara “how to keep your man” , sila klik di sini!

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com



Apa komen anda? : [19] Comments