Bloggers Brother Love

‘Sahabat’ itulah satu-satu perkataan yang dapat brother love katakan at this moment. Nothing in this world yang boleh atasi sebuah persahabatan, kan?. Friendship beb!

Sebelum ni bro telah postkan TIP Bagaimana dari kawan jadi kekasih ada yang setuju ada yang tak setuju. Well itu normal lah. Takkan semua setuju…tak real lah kan.

But for you guys yang dah lama kenal dengan bro surely mereka akan setuju dengan tip dan pendapat bro kerana mereka memahami yang apa bro tulis adalah DIRECT dari pengalaman bro sendiri. BUKAN DARI ORANG LAIN. Jatuh, bangun di dalam percintaan, kehidupan dan persahabatan…from my own experience, MINE! 😀

When talk about friendship…rindu sangat bro pada masa lalu…dulu-dulu FREE, tak busy sangat macam sekarang, so bro selalu gathering dengan bloggers semua. So apabila semalam mendapat gambar-gambar dari Bloggers Brother Love yang selalu duk chating kat forum bro tu…Bro teruja sangat!!

I’ve decided meletakkan gambar meetings mereka… PLEASE, jangan marah…atau tak suka okey…because bagi bro, small get together you all ni, cukup bermakna dan you know what, I wish I ada sekali…hope you guys B.B.L like it 😉

Bloggers Brother Love

Tak sangka kan, cute mute & hensem bloggers-bloggers brother love ni 😀 hehehe…duk chatting kat forum bro selalu, duk jawab soalan tapi tak kenal rupa. Dapat tengok, baru best sikit… Tapi, bro dengar-dengar cerita ada yang dah coupling dalam group ni, betul ke? Siapa lah agaknya ya… 😛

Si Saya tu tak habis-habis dengan nama nickname dia yang payah tul nak di refer kan tu, “Macamana saya nak cakap kat Saya jika saya merasakan Saya lebih baik cakap nama sebenar atau tukar nick tu” haha 😛

Bloggers Brother Love

Haaa…tu dia!! Fadly the macho man! i seh man…Fadly hang duk usha sapa dalam group BBL ni? Dalam email hang cakap lain. Hehe…tapi apa-apa pun, nak tanya masalah cinta, boleh tanya bro, tapi kalau nak bercinta sesama BBL ni bro tak masuk campur…takuuuuut 😀

bloggers brother love

Ishhh…kempunan punya pasal, Bro Razzi pun join sekali??! nyibuk lah tu 😀  jeles dah si Wawa, Ezme, Boby dengan Put3Polaris…and sapa lagi lah hahaha…cam real je kita ramai-ramai kan. Anyway, bro ingin ucapkan terimakasih kepada semua BBL kerana sentiasa memeriahkan chat space BL tu. Dan terimakasih juga kerana berkongsi gambar ini dengan kami semua. This articles is definately dedicated to all BBL!

Semuga blog bro ini dapat memanjang silaturahim sesama kita dan harapan bro agar Lagu “Selamanya” dapat mengeratkan persahabatan kita semua…SELAMANYA!

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
info@razzirahman.com

Share This Post

Baca tip dan panduan cinta yang berkaitan pula...

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *