Blood Brothers live di “IMPIAN”

Irfan KhairiSabtu 25hb, jam 3.00 petang akan berlangsung pelancaran program perniagaan U-Mobile, “Impian” dan juga majlis sidang media Irfan Khairi sebagai duta Impian. 

Sejurus selepas sidang media & majlis pelancaran, Impian akan mengadakan taklimat- jadi, bagi mereka yang ingin mengetahui sama ada Impian boleh menjadi perniagaan ‘impian’ anda, jangan lepaskan taklimat ini. Alang-alang dah ada di situ, why not ketahui lebih lanjut right? Sekurang-kurangnya dapat ilmu perniagaan yang menarik! 😉

Terdapat sedikit free door gift, makan-makan, dan juga persembahan khas oleh band kami “Blood Brothers”! (jangan lepaskan ni – baru rock!). Blood Brothers= Razzi Rahman (vocal), Muzamil (lead guitar) & IK (rythm). 

Kehadiran adalah percuma tetapi perlu reserve kan seat, terbuka kepada 50 yang booking terawal sahaja. Nak tengok bro perform tak? Kalau nak, kena cepat!!

Tarikh: Sabtu 25hb Oktober 2008
Waktu: 3.00pm-5.30pm
Tempat: JW Marriott, Kuala Lumpur

Aturcara majlis…

3.00pm – Ketibaan tetamu & rakan media
3.15pm – Majlis MOU dan pelancaran bermula
3.40pm – Persembahan “live” Blood Brothers!
3.50pm – Jemputan menjamu makanan petang
4.00pm – Majlis pelancaran tamat
4.15pm – Preview pertama perniagaan “Impian” U-Mobile
5.30pm – Tamat preview

Untuk menghadiri, please RSVP/hantar email ke info@rahsiainternet.com dengan tajuk “PELANCARAN IMPIAN”. Sertakan sekali nama dan nombor hp serta kalau nak datang bersama tetamu. Sertakan bilangan tetamu dan nama sekali :)

Don’t forget hanya 50 tempat sahaja available! CEPAT!! 😀

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *