Special News / 26 posts found

MINTA MAAF pada semua…

Assalamualaikum... buat semua pengunjung dan pembaca-pembaca blog Bro Razzi. Sungguh Razzi merasa tak tenang di hati kerana tidak sempat membalas kesemua soalan-soalan yang semakin hari semakin banyak. Semua ini adalah kerana Razzi kehilangan ibu tersayang yang sudah pulang ke rahmatullah, pada 11 mei 2012. Berat rasa hati, lemah jiwa untuk menulis dan hilang idea untuk berkata... NAMUN, Alhamdulillah, I've gain my strength back. Slowly Razzi akan cuba menjawab soalan-soalan anda, jadi I harap you…

Nota Cinta untuk Mata Manjamu…

Comments are off for this post.
Khas buat my special readers yang tak henti-henti mengunjung blog Brother Love ni... Thank you so much, for being my fans, my friends ...my everything! "Hidup ini terlalu singkat untuk kita terus berduka... gembirakan lah hati, bahagiakan jiwa abadikan Nota Cinta yang penuh dengan kegembiraan cinta!" Terimalah hadiah istimewa dari Razzi buat you all... dengarlah lagu Nota Cinta... khas untuk mata manja mu ;) Jom tonton! Love, Razzi Rahman @ Brother Lovewww.razzirahman.com Share this at your facebook…

Selamat Hari Raya Aidil Fitri!

Comments are off for this post.
Razzi doakan anda semua bahagia disamping keluarga tercinta dan sentiasa diberkati Allah S.W.T - Istimewa dari Razzi untuk anda, terimalah single terbaru saya "SATU" :- Love, Razzi Rahman @ Brother Lovewww.razzirahman.com Share this video link at your facebook… http://www.youtube.com/watch?v=FuuH_6D845Q

Menangi $$$ untuk “IDEA” cerita video clip

Assalamualaikum, salam sejahtera... Setelah berbincang panjang, team Razzi Rahman Productions membuat keputusan untuk mengeluarkan video clip terbaru dari Razzi Rahman, untuk lagu Rembulan Kesiangan yang telah dirakam semula secara versi akustik. Anda boleh mendengarnya di my fb music player (Click songs) Jadi, pencarian model/pelakon bakat baru akan bermula soon. Berapa orang yang diperlukan belum kami tentukan tetapi kemungkinan 2 atau 3 orang. Ianya berpandu kepada jalan cerita atau storyboard…

FREE GIFTS… “SALAM CINTA”

Sebagai penghargaan dari Razzi untuk anda semua yang selalu berkunjung ke blog Brother Love, satu pemberian percuma untuk anda, sebuah eBook dari saya yang berjodol, "SALAM CINTA" ...nak tak? Sure la kan, and it's FREE!! ;) Please share with your friends too ya... okay here it is :- Download di sini Salam Hormat Razzi Rahman @ Brother Lovewww.razzirahman.com

Selamat Hari Ulang Tahun ke 4!

Alhamdulillah syukur, dengan berkat dari yang Maha kuasa kita semua masih berinteraktif di Blog Brother Love - www.razzirahman.com - Hari ini 7th september cukuplah 4 tahun kita bersama. Semuga kita akan terus bersama, with many-many years to come! Also, sempena menyambut ulang tahun 4th anniversary ini, Bro Razzi juga menyediakan "Projek Ebook - Koleksi 101 Mutiara Cinta" yang sedang berlangsung sekarang di Brother Love fan page facebook. Projek ini adalah khas untuk anda semua, menjadi penulis…

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

Assalamualaikum...warga cinta, fans Brother Love, tema-teman dan sahabat handai. Di kesempatan ini, dengan rasa terharu dan penuh gembira, Bro Razzi ingin mengucapkan pada semua, SELAMAT MENJALANKAN IBADAH PUASA dan juga SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK. Semuga setiap amalan dan ibadah yang kita usahakan diterima dan diberkati Allah s.w.t. As usual, I ni tak suka nak berpesan bab agama ni, jauh sekali nak menegur jangan itu dan ini kerana, kita semua dah besar panjang belaka, dan tahu baik…

FINAL RESULT “Best Personality Contest!”

Let me start by saying... CONGRATULATIONS TO ALL WINNERS & CONTESTANTS! Terimakasih kepada semua yang telah menyertai Best Personality Contest! "Saya, Razzi Rahman @ Brother love, Pengarah Syarikat Razzi Rahman Productions sangat menghargai dan merasa bangga dengan anda semua kerana telah memberi sepenuh keyakinan dalam menyahut cabaran dari kami Team RRP...Semuga we had fun, enjoy ourselves serta bertemu lagi di dalam projek akan datang yang lebih besar! ;)" 76 Peserta yang telah menyertai…

“Best Personality Contest!”

~ PELUANG MEMENANGI HADIAH-HADIAH ISTIMEWA YANG BERNILAI LEBIH RM1000!! ~ YES!...tiba pula giliran Bro Razzi kembali mengadakan contest. Before this berbagai-bagai pertandingan telah dijalankan, "Mencari Cinta Contest" - "Best Comment Contest" - KINI...TERBARU...Contest yang yang paling SIMPLE, SAVE dan SENANG! "Best Personality Contest" Why Personality contest? Sebab di dalam buku & ebuku saya juga, saya selalu menitik beratkan soal Personaliti yang baik dan mesti suka membantu dengan hati…

Video Nota Cinta

Salam you all.... Apa khabar hari ini? Bro Razzi ni tengah selesema semasa menulis note ini. Saja teringat kat you all yang selalu drop by kat sini, so ingat nak remind for those yang belum menonton video-video Nota Cinta Brother Love, bolehlah menontonnya. Setiap minggu saya akan uploadkan video nota cinta yang memberi cara-cara saya handling relationship saya, also some tips yang interesting that maybe you all can do the same. Okey, untuk menonton kesemua video nota cinta, klik link di bawah ini…