Date terbaru Iclass Basic : 15 Januari 2017

SERTAI SEKARANG!

"Ketahui teknik asas grafik dengan mudah, jimat dan
menguntungkan anda di 3 Iclass Internet Design hari ini!"

Iclass 1 - Asas design (basic)

ic_1

Kelas asas (half day session) sudah cukup membuka mata dan minda anda kerana anda akan mengetahui dengan mudah dan cepat, berbagai teknik-teknik asas berkesan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing! Klik di sini untuk info pendaftaran

Iclass 2 - Design 2.0 (Intermediate)

ic_2

Kelas ke 2 (Full day) - Menambahkan lagi perkongsian ilmu design yang amat menguntungkan anda apabila, modul-modulnya walau sedikit advance, tetapi amat mudah untuk dipraktikkan anda. Dengan pengetahuan design 2.0 , anda boleh jadi lain dari yang lain! Klik di sini untuk info pendaftaran

Iclass 3 - Design 3.0 (Advance)

Bawa pengetahuan grafik anda ke tahap yang lebih tinggi dengan kelas ketiga, ID 3.0 advance! Dari kelas ini, anda didedahkan bagaimana merekabentuk sesuatu untuk menaiktarafkan produk, servis, personaliti atau apa sahaja agar nampak up to date. Apa yang anda ingin pamerkan, pasti dilihat tahap pro! Maklumat lanjut kelas ID3.0, sila klik di sini

Iclass Graphic memberi 15 MODUL LENGKAP untuk anda kuasai bidang design dengan mudah!

Tahukah anda dengan sedikit pengetahuan grafik asas, anda boleh UNTUNG BESAR di INTERNET? Apa lagi jika anda dapat tahu 15 Teknik grafik yang mudah dan menguntungkan perniagaan anda, lagilah untung! JADI GUNAKAN KELEBIHAN ini untuk menghadapi pesaing anda!
Berbeza dengan cara pembelajaran lain, Iclass Design membawa anda mudah dan cepat mengetahui berbagai teknik-teknik asas berkesan dan menguntungkan untuk mempromosi produk dan perkhidmatan di Internet melalui rekabentuk grafik dan image editing
Lebih menguntungkan lagi, anda akan mempelajari segala-gala ilmu dan selok belok bidang designing ini dari seorang designer yang sudah lebih 10 tahun berpengalaman di dalam bidang design dan kini sedang berkhidmat di syarikat Jutawan Internet Malaysia, Irfan Khairi Sdn Bhd sebagai CEO & Ketua Designer. Malah beliau sendiri telah mendapat bimbingan secara terus dari Encik Irfan Khairi.
<< Slide di sebelah kiri adalah sebahagian daripada hasil design yang dibuat mengikut modul-modul yang diajar nanti. Untuk melihat koleksi penuh, anda bolehlah ke Intagram CintaGrafik

Nota Penting dari Irfan Khairi...

Sila baca dengan teliti apa yang Irfan Khairi ingin sampaikan.

testimoni
Berminat untuk join Iclass Internet Design? Klik button di sebelah ini untuk MORE INFO >>
Kenali "The Designer"

Razzi Rahman adalah CEO/Designer kepada Irfan Khairi Sdn Bhd, syarikat milik Jutawan Internet terkenal, Irfan Khairi. Just a simple guy, really...yang suka berkongsi pengalaman-pengalaman yang boleh memberi manfaat. Razzi juga merupakan penulis buku Kamus Cinta dan Nota Cinta terlaris di pasaran dan juga penulis 12 ebook-ebook cinta yang terus laris terjual di internet.
books_ebooks
Beliau juga adalah Chief Editor/Designer Majalah Inspirasi Kejayaan (IK), dan semenjak dari dulu, kini dan selamanya, Razzi Rahman adalah seorang penyanyi! Telah menerbitkan 3 album. Dengan lagu-lagu popular, Syakila, Rembulan Kesiangan, Ke Dasar Cinta mu, dan terbaru KERANA bersama Irfan Khairi.
chief
Kepakaran Razzi definitely writing & designing! Dan kini sudahlah tiba masanya beliau berkongsi ilmu yang telah bertahun-tahun dipelajari dan dibimbing oleh Jutawan Internet sifu terbaik, Irfan Khairi.
rrr
Sedikit Pesanan
Jauhkan pesaing-pesaing anda dengan menjadi lain dari yang lain. Banyak yang akan anda dapat pelajari dari Icass Internet Design. Di sinilah bermulanya era baru dalam bidang perniagaan anda. Di sinilah anda mulakan perubahan di dalam perniagaan anda. Di sini anda mulai boleh mengorak langkah jauh dalam mencapai cita-cita untuk menjadi usahawan yang berjaya.
YA.... hanya dengan mempelajari sedikit ilmu asas grafik design khas buat perniagaan online, anda bisa mengubah dunia! Perkongsian ini sebenarnya amat peribadi buat saya kerana jarang-jarang sekali saya berkongsi pengalaman dan pengetahuan yang amat berguna ini.
Jadi, janganlah lepaskan peluang yang amat berharga ini, sertai saya dalam Iclass Internet Design sekarang! InsyaAllah apa yang saya bimbing anda semua nanti boleh membawa keuntungan dan membawa manfaat besar kepada perniagaan maupun perkhidmatan anda. - Razzi Rahman CEO IKSB, in house Designer IKSB.
glowing_new
Apa kata mereka yang sudah join?
nurul
aidil
05_noriz

"Apabila sudaha tahu tentang grafik, broschure, flyers, bisnes kad atau apa sahaja DESIGN SENDIRI je ;) "

0flyersUntuk pendaftaran sila hubungi, Admin Executive di talian :
03-77292277 @ 0142149358
Mungkin anda sedang mengalami Masalah-masalah ini?
Anda mahukan produk anda kelihatan profesional tetapi tidak tahu bagaimana untuk melakukannya?
Anda juga mahu promosi poster/flyers/broschure produk anda kelihatan cantik tetapi tidak tahu teknik grafik design?
Anda letih memikirkan bagaimana menarik ramai pelanggan dengan image-image perniagaan anda?
Anda mahu jenama perniagaan anda kelihatan menarik, memberangsangkan?
Anda mahu edit background image yang tidak cantik, kotor, tidak ceria, tukar kepada yang bersih dan menarik?
Anda mahu membuat cover image facebook anda lebih mendapat perhatian ramai?
Anda mahu gambar diri anda sendiri nampak smart dan profesional?
Anda mahu ubah setiap image di media sosial anda agar kelihatan menarik dan membuatkan ramai bertanya tentang produk/perniagaan anda?

Designer IKSB, Razzi Rahman @ Brother Love akan membimbing anda dalam asas rekabentuk grafik & image editing untuk membawa perniagaan/perkhidmatan anda ke tahap yang lebih hebat daripada pesaing-pesaing anda... dengan cara cukup mudah!

20_B5
20_B6
21_oldz1
Salah satu modul dalam Iclass Internet Design adalah Product Editing!
cookies01Bayangkan  betapa ramainya peniaga menjual produk yang sama, benda sama, rasapun lebih kurang sama. Ini selalu berlaku akibat memilih perniagaan 'TRENDY' dan yang 'POPULAR', perniagaan begini akan memberi saingan yang hangat kerana ramai orang yang kejar mengejar ingin melakukannya. Jadi jika persembahan anda, atau design anda biasa-biasa saja, maka anda pasti akan ketinggalan. PLUS cara anda MEMPROMOSI produk pun lebih kurang sama dengan orang lain, maka nasib-nasib sajalah jika ada jualan dan untung.

TETAPI, jika anda ubah perspektif pelanggan, ubah cara promosi anda, ubah apa yang mereka biasa lihat atau ubah seperti orang ramai lakukan kepada sesuatu yang berbeza, outstanding dan lain dari yang lain seperti gambar ini...pastinya produk/servis/perniagaan anda juga akan nampak lebih unik, ada kelainan dan lebih hebat dari pesaing-pesaing anda!
arrow_oren
Product Editing : Dengan pengetahuan simple editing sahaja, anda boleh menjadikan produk anda lain dari yang lain. Ini pastinya akan membawa perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi. Lihatlah contoh di sebelah ini. Dan bayangkan pula jika teknik ini dilakukan untuk industri anda. Pelanggan anda pasti akan teruja!
cookies02
Apa pendapat mereka yang di FACEBOOK?
03_qistina
01_almyra
yus

"Iclass Internet Design JELAS boleh membantu anda

dan ilmu, teknik dan strategi yang dipelajari juga
mudah difahami, cepat diikuti dan amat berguna untuk perniagaan anda!"
Pelajari 15 Modul Lengkap dalam 3 Iclass Internet Design

1st day (9.00am to 5.30pm)

Apa yang anda dapat dari hari pertama
'Iclass basic' - Modul yang anda akan pelajari adalah :-

Module 1 : Tip & Teknik membuat Text yang berkesan - Ramai yang menggunakan berbagai-bagai text untuk menarik perhatian pelanggan. Tetapi, masih ramai yang melakukan kesilapan-kesilapan mudah dan membuatkan pelanggan melihat text/logo/tulisan anda di setiap promosi, tidak menyakin. Ini akan mengakibatkan perniagaan anda tidak laku, seterusnya kehilangan pelanggan. Dengan pengetahuan dari module ini anda akan ketahui dengan lebih lanjut cara yang terbaik untuk penggunaan text / logo / tulisan untuk perniagaan anda, mahupun jenama yang anda ingin kembangkan.
Module 2 : Tip & Teknik membuat design di website Jangan tersilap memasukkan berbagai-bagai image, colour maupun buttons yang tidak sepatutnya. Website adalah seperti kedai anda. Jika kedai anda tidak kelihatan menarik dan bercelaru, perniagaan anda juga tidak akan maju. Pelajari apa yang terbaik untuk menampakkan website anda profesional dan mesra pelanggan.
Module 3 : Tip & Teknik editing cover image facebook Bagaimana mempunya FACEBOOK cover image design yang menguntungkan perniagaan anda? Ya. cover image atau header website amat penting sebenarnya. Di sinilah pintu perniagaan anda. Dengan design yang betul dan mudah menarik perhatian ramai, dengan erti kata 'PINTU' menarik, anda seperti mengajak dan mempelawa orang ramai untuk menjenguk masuk melihat apa yang ada di dalam.
Module 4 : Tip & Teknik kreativiti membuat 'image quote' di Media Sosial IMAGE quote adalah satu tools yang AMAT DAHSYAT responsifnya. Jadi jangan anggap ianya mudah. Kerana Ada SENI di sebalik membuat DESIGN ini. Di dalam module ini, anda akan pelajari bagaimana walaupun anda tidak terkenal, walaupun perniagaan anda masih baru dan belum dikenali ramai, dengan cara yang betul anda boleh cepat popular dan menarik ramai pelanggan-pelanggan baru dari industri perniagaan anda dengan mudah.
Module 5 : Tip & Teknik menjadikan produk/jenama anda kelihatan lebih profesional Di dalam module ini pula, anda akan pelajari 10 tips dan teknik design image produk/jenama untuk kelihatan mantap dan profesional. Dengan sedikit perubahan dan design dengan cara yang betul, ianya boleh menarik ramai pelanggan. Dalam module ini juga, anda akan ketahui berbagai-bagai kesilapan-kesilapan biasa yang dilakukan oleh ramai usahawan online. Pengetahuan anda nanti pastinya akan dapat mengelakkan anda dari melakukan kesilapan yang serupa
SEPATAH DUA KATA DARI PESERTA-PESERTA LEPAS yang terdiri daripada usahawan-usahawan online BERJAYA!
lynn
1mazniman
1rose
06_amoi

"Dengan pengetahuan grafik, image promo anda akan lebih menarik dengan sentuhan 'Profesional look!' tersendiri"

Untuk pendaftaran sila hubungi, Admin Executive di talian :
03-77292277 @ 0142149358

2nd day (9.00am to 5.30pm)

Apa yang anda dapat dari hari kedua
'Iclass 2.0' - Modul yang anda akan pelajari adalah :-

Module 6 : Tip & Teknik menguasai COLOUR MANAGEMENT yang menguntungkan Penggunaan warna yang tidak betul akan membuatkan jenama anda rosak! Terlebih menggunakan warna pula membuatkan barangan atau produk anda kelihatan terdesak. Dengan warna juga anda boleh menjimatkan masa dan wang jika anda tahu tekniknya. Setiap usahawan online PERLU mengetahui cara penggunaan warna di dalam rekabentuk lebih-lebih lagi di online untuk menampakkan produk/jenama anda hebat!
Module 7 : Tip & Teknik design eBook COVER - Anda boleh mengupah orang sahaja untuk design ebook cover anda. Namun, adakah anda boleh berpuas hati? Adakah anda akan sentiasa mengupah orang setiap kali anda buat ebook? Sampai bila kita nak mengharapkan orang? Teknik design ebook cover yang cukup mudah ini, ada lebih baik kita ketahuinya sendiri
Module 8 : Tip & Teknik editing IMAGE MANIPULASI Zaman teknologi terkini, photo dan image manipulasi menjadi pilihan syarikat-syarikat multi billionaires. Ianya adalah satu konsep untuk menjadikan iklan, produk, promosi, amat berbeza, menarik perhatian dan lain dari yang lain. Jika ini pilihan syarikat gergasi untuk memenangi persaingan, semua syarikat juga PATUT mengetahui ilmu yang amat menguntungkan ini!
Module 9 : Tip & Teknik kreativiti FACE EDITING & TOUCH UP Semua orang sukakan kecantikan. Semua manusia suka melihat sesuatu yang indah dan menawan. Sekiranya anda atau produk anda mempunyai IKON atau menampilkan seseorang sebagai duta, FACE EDITING amat penting untuk dipelajari. Cantikkan profile anda, menarikkan wajah jenama anda, tingkatkan kualiti model-model anda! Ini amat membantu perniagaan anda nanti. Module 10 : Tip & Teknik membuat IKLAN yang baik dan berkesan Ramai pandai buat promosi, ramai yang buat iklan. TETAPI tidak ramai yang tahu adakah iklan yang dilakukan itu baik atau buruk. Tidak ramai yang faham, iklan bagaimanakah sepatutunya dilakukan. Di sinilah pentingnya mengetahui teknik IKLAN yang baik dan berkesan untuk melariskan lagi bisnes internet anda!
Module 10 : Tip & Teknik membuat IKLAN yang baik dan berkesan Ramai pandai buat promosi, ramai yang buat iklan. TETAPI tidak ramai yang tahu adakah iklan yang dilakukan itu baik atau buruk. Tidak ramai yang faham, iklan bagaimanakah sepatutunya dilakukan. Di sinilah pentingnya mengetahui teknik IKLAN yang baik dan berkesan untuk melariskan lagi bisnes internet anda!

... dan ada berbagai-bagai teori/praktikal yang tersembunyi yang perlu anda ketahui!

NOTA PENTING! : Iclass ini sebenarnya teramat penting sekiranya anda mahu perniagaan online anda boleh pergi jauh. Ianya sarat dengan berbagai tip-tip penting yang boleh mengubah produk / perkhidmatan / jenama anda menjadi BESAR dan MENYAKINKAN!

Modul seterusnya adalah di Iclass 3.0 - klik di sini
Lagi kata mereka yang telah join
04_fatonah
amy
siti-aminah
logo_medium

Untuk pendaftaran sila hubungi,
Admin IKSB di talian :
03-77292277

Bilangan pelajar-pelar yang telah menyertai Iclass Grafik semenjak dari 2015 lagi juga, semakin NAIK...dan pastinya Iclass grafik telah banyak membantu!
Percentage peserta berpuas hati menghampiri 100%...
98

Daftar sekarang!

logo_medium

"KELAS TERBARU"
Sesi 1 (Basic) : 9.00 to 5.30 : 24 Dec 2016 - OPEN
Sesi 2 (2.0) : 9.00 to 5.30 : 25 Dec 2016 - OPEN

Untuk pendaftaran sila hubungi, Admin Executive di talian :
03-77292277 @ 0142149358
 
"Jom bersama saya, selama 2 hari di Iclass Internet Design ke 32
- Dikendalikan sendiri oleh saya"
Razzi Rahman
CEO & Designer IKSB
 
 
Copyright © 2016 www.razzirahman.com - All Rights Reserved