SERTAI SEKARANG!

"Date terbaru ICLASS GRAFIK 3.0 adalah pada 3 sept 2016, daftar hari ini..."

Anda mahu jimat tetapi menguntungkan? Mahukan keputusan yang terbaik? Malah sudah bertahun terbukti baik? mudah? dan terbaru? Iclass grafik - Internet Design adalah satu-satunya kelas interaktif buat anda!
'Iclass 3.0' ini adalah kelas yang ketiga, sambungan dari iclass basic dan iclass 2.0. Modul dan topik yang disediakan adalah yang direka khas untuk pelajar-pelajar memahami dengan mudah! Teknik-teknik juga ringkas untuk dilakukan walaupun ianya adalah projek advance.

ebook_30FREE GIFT! - Ebook Internet Design version 3.0 juga akan diberikan kepada anda. Langkah demi langkah setiap projek direka khas untuk anda praktikkan selepas kelas nanti.
'Iclass 3.0' Kelas ketiga ini, apa yang anda akan pelajari adalah :-
Poster special FX - Merekabentuk poster kali ini bukan lagi biasa-biasa sahaja. Anda akan pelajari bagaimana dengan mudah anda boleh memasukkan element-element special effect (FX) untuk mencantikkan lagi poster anda.
Produk enhancement - 3 projek untuk apa sahaja produk, barangan, promosi, boleh anda menaiktarafkan (upgrade) ia dengan mengetahui teknik ini. Simple dan cukup berkesan.
Advance manipulasi - Part 1 - Ingat lagi image manipulasi di dalam kelas 2.0? Kali ini MORE EXPOSURE untuk anda mengetahui apa lagi yang boleh anda edit untuk sesebuah image kelihatan lebih menarik dan menonjol.
Advance manipulasi - Part 2 - Ya, bukan satu tetapi DUA projek besar dalam topik ini untuk anda menguasainya. It's so awesome!
Basic animasi gif - PLUS siri 3.0, memperkenalkan simple asas animasi untuk anda gunakan di website anda!
Next step animasi avi - Tidak berhenti di gif animations sahaja, anda juga akan belajar bagaimana dari animasi, dimasukkan audio, dan akhirnya menjadi sebuah video yang boleh anda upload ke youtube!
EXCITED? TERUJA? :-
Ya saya juga tak sabar untuk berkongsi dengan anda. Interesting kan! Pendaftaran iclass 3.0 (fullday) telah dibuka. Daftar sekarang sebelum terlambat! Jumpa anda di sana.
Bilangan pelajar-pelar yang telah menyertai Iclass Grafik semenjak dari 2015 lagi juga, semakin NAIK...dan pastinya Iclass grafik telah banyak membantu!
Percentage peserta berpuas hati menghampiri 100%...
98

Daftar sekarang!

logo_medium

Prog : Iclass 3.0
Date : 23 Oct 2016
Time : 9.00am - 5.30pm
Venue : Ruang @ IKSB

 
 
 
 
 
Dikendalikan oleh Razzi Rahman
CEO & Designer IKSB
 
 
ainmaria2
 
 
 

Untuk pendaftaran sila hubungi,
Cik Jay, Admin Executive di talian :
03-77292277 @ 0139055995

anda juga boleh PM Fb Cik Jay

 
 
Copyright © 2016 www.razzirahman.com - All Rights Reserved