First Love Never Dies…

Salam to all Brother Love’s fans, friends, bloggers and all…this time around bro Razzi menulis topik yang agak ringan, tidak menyentuh emosi sangat I hope, dan juga kerana sudah beberapa kali menjadi permintaan you all. It’s about “FIRST LOVE”

First and foremost, bro Razzi harap sangat untuk you all juga turut berkongsi cerita atau kisah cinta pertama you all…mesti ada yang interesting, yang tidak dapat dilupakan, mungkin juga agak memalukan sedikit…but the most important thing here is to let it out and share with the world!

As my story goes, I would like to share something that has been said to me before…’SHE’ said, “First Love Never Dies” …and you know what, masa tu I percaya kat dia…I do! But, selepas beberapa tahun dan dia pun dah hilang tah kemana hehe…I would say first love adalah hanya EFFECTIONS sahaja…but giler la hehe 🙂

Zaman persekolahan dulu cukup bermakna…keterujaan bercinta bagai lemas ketiadaan udara untuk bernafas. Sedetik, sejalur kata terucap, “I love you” …bessssst sangat!

Apatah lagi pertama kali kata-kata cinta diresap masuk ke dalam jiwa dan sanubari ini fuuuuhhhh…. melompat-lompat kegembiraan. Maklum lah, Cinta Pertama… belum pernah rasa lagi, belum pernah alaminya, tak tahu apa yang nak expect…TERUJA SANGAT!

  • But as time goes by…I realised, my first love is bad, and dies! Huhu…tapi I treasure the relationship, the experience, the friendship…even now…believe it or not, we are still good friends!

Okey, I’ll stop there hehehe…now it’s time untuk you all pula bercerita tentang you all punya first love, kisah pertama kali anda jatuh cinta okey? Cool!!…i’ll be waiting to read and enjoy your story, and this going to be interesting! 😉

p.s. : *Untuk mendapatkan berbagai-bagai tip cinta lagi , sila klik http://www.notacinta.com/ebuku.html

Salam hormat,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *