Jatuh cinta di JW.Marriot

Yes! Razzi jatuh cinta sekali lagi…huhu!! Bestnyerrr…dan kali ini I’m very sure, I takkan dikecewakan seperti selalu. I sangat sure dia akan sentiasa setia pada I, no doubt!

  • Nak tahu jatuh cinta dengan siapa? …Well kali ini, I jatuh cinta dengan Hotel JW Marriot! Oopss…sorry for those who seeking gossips, actually I jatuh cinta pada hotel mewah ini lah hehe… “Buat suspen je la Bro Razzi nihhh!”

Memang i cukup facinated dengan rasa peacefulness hotel ini. Terasa kesibukan kota hilang, hanya sejurus melangkah masuk ke lobi ia sahaja. Check it out, can you feel it? 

but why I jatuh cinta dengan hotel Marriot KL? Well…1st of all, the elegant of the place…and next is bilik tidur dia. Fuhh!! amat selesa sekali, degan extra king size bed yang you all tengok, boleh muat 3 orang dewasa hahaha…dan I sorang-sorang je, pusing 360 darjah pun tak jatuh-jatuh katil 😀

Bantal-bantal punya besar dan banyak pulak tu…and then, bantal jenis letak kepala je kita terus tenggelam dalam bantal tu hahaha…awesome! Dan bilik ini pula adalah yang the lowest rate, which is Rm400++ atau almost Rm500 per night. MAHAL!!…tapi, few nights here are just like I’m lost in a fantasy world…alone but happy!

another thing yang I suka sangat is the room ada SOHO. Large table, leather seat for bosses and with very fast In House Internet connection. Broadband ke, streamyx, wifi ke…tak leh challenge! sangat laju 😉 …beside it ada large Plasma TV and dekat wall ada large mirror, wahh…perfect! So auspicious!

Bathroom, are awesome! Lengkap dengan Garam Kristal imported from Mountain of Himalaya, khas untuk kita berendam in a bathtub. Not many hotel yang sediakan garam mandi ni. Yang I remember ada, is Tanjung Jara Beach Resort, tu pun, Rm1000 per night, ingat lagi my old post tu? Click here to see

Out door Pool side dia memang breathtaking, especially bila cuaca panas and its at 6th floor…here also Marriot cafe, dimana I makan Nasi Ayam yang berharga RM22… “Wal mahal ni wal nak mampusi” haha 😀

“Well that’s about it. My business and pleasure time last weekend in JW Marriot KL. All in all i give… JW MARRIOT 10 STAR! They are really making it worth to stay and their facilities are outstanding!”

On top of that, upon checking out…Jw Marriot did left me some special moment and sweet memory for me to return there again with a definite impact! hehe…

Before i end my post, just to let you all know, salah satu apointment I this week, adalah me and Ik telah dapat dapat masuk final contest BlogFt dengan lagu I LOVE YOU KL… (picture of me and Ik upon ceremony of us receiving few big gifts) Click here to read more about the ceremony  have fun reading!

Salam hormat,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *