Luahkan kesedihan anda…

Comments are off for this post.

Minggu ini, apa kata instead of bro memberi tips cinta dan pelbagai panduan relationship, teringin pula rasanya bro mendengar LUAHAN RASA anda! 😛

You know, ini juga salah satu cara menghilangkan tension tau…kira macam bro buka ruangan “Melepas geram kat kekasih” lah….khas untuk semua pengunjung blog Brother Love.

  • Anda tidak perlu memberi nama anda yang sebenar (nak bagi, lagi bagus) .
  • Anda juga tidak perlu nak cover-cover…tulislah apa saja kisah sedih anda, rasa geram anda, ceritalah panjang mana pun…, no hal! bro bagi peluang kali ni 😉
  • Kalau nak minta pendapat sesama kita pun boleh, kalau saja-saja nak luahkan segala kesedihan anda juga boleh.
  • Nak berkongsi pengalaman pahit pun cantik gak. Anything yang you all suka…
  • Kalau nak menolong, membantu mereka yang dalam kebingungan, keresahan, kesedihan…bro amatlah alu-alukan.

Ok Jom, sembang-sembang sesama kita dan bincang-bincang!!

Share This Post

Share this article

Comments