Minggu ini, apa kata instead of bro memberi tips cinta dan pelbagai panduan relationship, teringin pula rasanya bro mendengar LUAHAN RASA anda! 😛

You know, ini juga salah satu cara menghilangkan tension tau…kira macam bro buka ruangan “Melepas geram kat kekasih” lah….khas untuk semua pengunjung blog Brother Love.

  • Anda tidak perlu memberi nama anda yang sebenar (nak bagi, lagi bagus) .
  • Anda juga tidak perlu nak cover-cover…tulislah apa saja kisah sedih anda, rasa geram anda, ceritalah panjang mana pun…, no hal! bro bagi peluang kali ni 😉
  • Kalau nak minta pendapat sesama kita pun boleh, kalau saja-saja nak luahkan segala kesedihan anda juga boleh.
  • Nak berkongsi pengalaman pahit pun cantik gak. Anything yang you all suka…
  • Kalau nak menolong, membantu mereka yang dalam kebingungan, keresahan, kesedihan…bro amatlah alu-alukan.

Ok Jom, sembang-sembang sesama kita dan bincang-bincang!!