FREE! FREE! FREE!… 🙂 Pemberian percuma dari Bro untuk you all sume.

Fuuhhh…lega rasanya setelah siang dan malam bertungkus lumus menyiapkan design website bro ini dengan new look, then kat blog pun tukar new look jugak. Then bro tambah forum bicara cinta pulak…then kini, ebook kelima, terbaru dari bro. Hope you all like it. Something very personal from me. Khas untuk semua, salam perkenalan!

Ebook Razzi Rahman @ Brother love

  • Tajuk ebook : Salam Cinta dari Brother Love
  • Penulis : Razzi Rahman
  • Size : 4mb
  • Value : RM49 >> PERCUMA – Not For Sale! 😉

Satu permintaan dari bro, semuga kita semua dapat membantu antara satu sama lain dengan menimba ilmu dari ebook ini. Sudah berminggu kita bercerita dan berceloteh tentang kekecewaan dan kegagalan di dalam percintaan. Semuanya kerana tiada persediaan dalam menghadapi kehidupan di dalam percintaan itu sendiri. Jadi, insyaAllah…ebook ini dapatlah membantu kita semua dalam persediaan itu. So…

Bagi you all yang mempunyai blog atau website, feel free to give visitors you all download ebook bro ini – no hal punya! It’s FREE… tapi jangan la jual lak. Cuma please link ke blog ini ok. Lebih senang jika you all ambil je imej ebook itu dan letakkan at your site. 😉 Terimakasih bro yang tidak terhingga kepada anda semua yang tidak henti-henti memberi sokongan! I love you all! THANK YOU.