Takut / 1 posts found

Siapa takut, lelaki atau Wanita?

Pernah tengok kucing takut? Funny sangat, kemudian bila terkejut habis berdiri bulu haha :D Well GIRLS... Lelaki macam kucing tu lah! - Memang lelaki amat suka apabila tahu ada wanita minat dan sukakan dia. Even kalau dia dah berpunya, engaged or even married sekalipun, hatinya akan melonjak gembira...suka giler! Akan tetapi, jauh di sudut hati sesetengah lelaki, mereka amatlah malu & TAKUT untuk merapati atau memikat wanita walaupun dia dah tahu the girl suka kat dia hahaha adoi... NAMUN, satu…