Anda ada pertanyaan atau persoalan cinta? Ingin mendapat bimbingan atau jawapan tentang cinta? Di sinilah tempatnya!

“Apakah anda perlu membayar? TIDAK! Satu sen pun tidak!…IT’S FREE!!”

Inilah sumbangan Razzi Rahman @ Brother Love kepada anda selama 5 tahun ini. Segala pengalaman saya sendiri selama lebih 10 tahun, pahit maung, suka dan duka telah saya lalui di dalam percintaan dan akhirnya berjaya menemui kebahagiaan! Dan Razzi mahu kongsikan dengan anda! SECARA PERCUMA!

Syarat & Terma :-

1 : Kepada yang ingin membuat pertanyaan, sila post kan soalan anda ke sini. Kepada yang sudah menulis masalah cinta diharap bersabar. Dan, sekiranya ada kawan-kawan bloggers yang ingin menolong, silalah baca persoalan cinta yang the latest one.

2 : Please set level ke minimum sahaja dalam menggunakan short form. JANGAN sehingga begitu susah untuk dibaca. Harus diingat, proses ini adalah percuma, untuk dikongsi dengan ramai pembaca blog Brother Love ini. Tak gunalah kalau tak boleh nak baca.

3. HakCipta terpelihara © 2006-2011 Razzi Rahman Productions. Semua posting, pertanyaan, komen, jawapan adalah menjadi hakmilik Razzi Rahman Productions. Segala yang terkandung di dalam laman web ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik

Pendapat anda amatlah dialu-alukan.

p/s : Anda juga ingin mendapat tip & nota cinta? klik di sini untuk dapatkan secara PERCUMA

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
info@razzirahman.com