Tips 3 Saat MENGAYAT!

HANYA UNTUK LELAKI…wanita tidak dibenarkan membaca artikel Brother Love kali ini… Strictly FOR MAN! ๐Ÿ˜‰

Wo! Wo! Habis semua wanita berlari nak tahu juga tip ni ya huhu…ย  Sabar-sabar jangan tolak-tolak, beratur! Beratur! Hehehe… haaaa tersengih je girls tu semua, no peeking ya!

Okey…Ramai di antara kita punya rasa malu, takut dan blank tiba-tiba the minute kita nampak gadis lawa, girl yang sweet, wanita yang kazoom!!… Menusuk di kalbu kan?! ๐Ÿ™‚

Biasa sangat orang lelaki, nampak awek cun je, mulailah terseksa jiwa, “fuhh lawa nihh, nak tegur dia macamana? nak kata apa kat dia? Eee…nanti dia tak layan, malu aku!”

Yang geramnya, the girl langsung tak senyum ke, bagi la hint suka sikit. Main-main mata ke…just to give a sign, “Come la pikat aku…sweet talk aku, bagi aku cair” Langsung tak ada, kalau ada at least,ย  kita ada rasa sure sikit la the girl interested.

So, because of that TIP 3 Saat Mengayat relevan di sini…

You see guys, girls are just the same as you. Dia pun kalau boleh nak mengayat you juga, girls pun nak happy-happy, nak have fun, flirting,ย  teasing dan sebagainya.

So that is the first thing you all kena ingat! So no worries…

  • Now, why 3 saat? … Dalam masa 3 saat, anda MESTI berjaya memulakan perbualan dengan gadis itu dengan penuh mesra! MESTI! Within 3 second mesti mula, its a must!…barulah anda akan berjaya memikatwanita itu!

Why anda selalu gagal? Dan tidak menjadi cara mengayat? …Cuba lihat ayat yang bermain di fikiran anda mula-mula tadi…

1 saat : fuhh lawa nihh,

2 saat : nak tegur dia macamana?

3 saat : nak kata apa kat dia?

4 saat : Eee…nanti dia tak layan, malu aku!

Nampak? Anda telah GAGAL within 3 saat…hanya kerana terlalu banyak persoalan yang anda mahu fikirkan! Terlebih-lebih sampai berminit-minit memikirkan macamana nak mengayat, last-last girl tu pun chiaow ๐Ÿ™

Yang padahal girl tu pun duk tunggu juga, “Ish apahal lama sangat…tak tegur-tegur aku pun, dia tak sukaย  kat aku agaknya…”

Pulak dahhh… Tak pasal-pasal, yang sepatutnya kita berjaya memikat wanita itu, dah melepas…So dari hari ini, ingat ya Hanya 3 saat untuk menentu kejayaan mengayat anda!! Contoh :

1 saat : Nampak a girl, membuat keputusan – “Yes, awek ni cun giler!”

2 saat : Tanpa berfikir apa-apa, make the move – approach! Rapatinya…

3 saat : “Hi I’m Joe…”

Ayat paling simple… Kenalkan diri je. Hahaha! Kita selalu nak fikir yang berat-berat…relax je beb. THEN dari sini, Im sure you all dah tahu apa nak cakap. You can….

  • Boleh puji-puji keperibadian dia.
  • Hormati cara pemikiran dia.
  • Kagum dengan keputusan yang dia lakukan
  • Anda juga boleh cerita betapa anda telah lama mencari gadis seperti dia.
  • Anda juga inginkan gadis secantik dan seayu dia.
  • Malah anda juga boleh gurau-gurau dengan mengata dia sikit-sikit
  • But untuk paling best dan sure berjaya, buat lawak sampai girl tu ketawa terbahak-bahak! ๐Ÿ˜‰

SURE girl tu suka punya…Apa yang paling worst boleh berlaku dengan hanya kenalkan diri? dan talk about all that? Takkan girl tu nak marah? Terjerit-jerit kat you? “Hoi!! Siapa kau hah?? Kenalkan diri pulak! nak ngorat aku, Belahh arrr!!” …Hahaha itu minah psiko…yang gi tackle dia sapa suruh?!! ๐Ÿ™‚

So, paling worst dia buat diam je…fine lah. Dia tak berminat lah tu. Ok, time to go to the next hot girl. But, kalau girl tu polite, dia akan say hi jugak dan smile… Then slowly jauhkan diri. Well, fine! No sweat la, it’s normal… Dalam topic cinta rejected dah explain kan.

– WARNING – wanita tidak dibenarkan membaca tip ini!! ๐Ÿ™‚
(Habislah trick aku)

Ayat lelaki bernama Razzi Rahman pulak??, yes this is how Brother Love mengayat…aduhhh pecah rahsia aku!! :

“I tahu lah you suka kat I, cuma yang I tak tahunya, macamana you boleh ada rasa nak sangat kat I ni?…I pun suka juga la kat you, but tak sangka pulak you begitu berminat dengan I? Hari tu you said you miss me so much pulak kan?…”

Hahaha ada berani? Haa, girl tu pun naik pening! Apa hal mamat ni nih? Surely dia akan kata “Eleehhh Perasannyerr…mengada tau!…macam bagus je!”

Hehehe…well, itu cara tarik perhatiannya saja. Buat banyak-banyak seperti dia yang nak kat kita then Say sorry and tell her, “just joking je…let’s start again, I’m Razzi, what’s yours? …jom minum-minum?”

always works with me, sure ONNNNN!!!

p.s. : *Untuk mendapatkan berbagai-bagai tip cinta lagi , sila klik http://www.notacinta.com/ebuku.html

Salam hormat,
Razzi Rahmanย @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *