April 2008 / 4 posts found

Salam Cinta dari Brother Love

FREE! FREE! FREE!... :) Pemberian percuma dari Bro untuk you all sume. Fuuhhh...lega rasanya setelah siang dan malam bertungkus lumus menyiapkan design website bro ini dengan new look, then kat blog pun tukar new look jugak. Then bro tambah forum bicara cinta pulak...then kini, ebook kelima, terbaru dari bro. Hope you all like it. Something very personal from me. Khas untuk semua, salam perkenalan! Tajuk ebook : Salam Cinta dari Brother Love Penulis : Razzi Rahman Size : 4mb Value : RM49 >>…

Cinta yang diidamkan – Finale

 Sudah larut malam, jam hampir pukul 2:30 pagi.  Bro dan Taurus Girl semakin mellow... Cara perbualan kami dah semakin ke arah emosi, perasaan sayang, cinta yang hilang dan terbiar sekian lama... Kadang-kadang sedikit sebak di dadanya kelihatan mengunjung. Mungkin bro yang bersalah kerana meninggalkan pergi demi mengejar cita-cita di kala itu. Apa boleh buat, bro tidak nampak betapa begitu dalam cintanya. Betapa dia adalah gadis yang bro cari-cari selama ini. Segala-gala citarasa bro memang ada…

Cinta yang diidamkan – Part II

"Jangan mencari cinta itu, biarkan cinta itu hadir ke dalam hidup kita!" "Aik, itu memang I ada tulis dalam buku kamus cinta tu." kata Bro kepada Taurus girl. Jam sudah 1:00 pagi tapi kami masih hangat berbual-bual tentang uniknya cinta yang diidamkan. Jauh disudut hati ini, terasa sangat-sangat selesa dan cukup senang dengan dia yang begitu serasi dengan cara pemikiran bro sendiri. Bro saja-saja tanya dia lagi ;) , "So, kalau you tak cari cinta itu, macamana you nak dapat?". Dia jawab, "Hidup ini…

Cinta yang diidamkan…

"Semua orang mengidamkan dicintai, disayangi...tetapi tidak membuat persediaan untuknya!" Semalam, semasa masih di kota metropolitan, sungguh tidak disangka-sangka seorang teman lama telah menghubungi bro setelah bertahun-tahun tidak berjumpa. Kami bertemu dalam situasi yang sangat berbeza dan sungguh menggembirakan... A Taurus girl...dia seorang yang sangat cantik, high class, tinggi, sangat manis dan mempunyai personaliti yang sangat-sangat menarik. Sesiapa sahaja yang melihatnya pasti terpesona!…