June 2008 / 3 posts found

Love – Hate

Comments are off for this post.
"Love-Hate...bukan sekadar ungkapan...bukan sekadar panggilan, tetapi kenyataan yang amat memilukan!" Pernah satu ketika...seorang gadis yang agak confused dengan feeling that she's having in her life. Katanya, "I love you, eventhough  I know I don't want to love you." Faham ke?...bro pun tak berapa nak faham tuhh hahaha....  Mari kita fahami sama-sama... "I cinta kat you walaupun I tahu, I tak nak cinta you." Lebih kurang begitulah kan...haa bolehlah. Fahamlah tu sikit-sikit hehe ;) kira macam...Dia…

Wanita terlalu lemah!

Comments are off for this post.
Maaf jika ada kaum wanita yang mungkin tersinggung atau akan sedikit terasa dengan apa yang bro tuliskan ini. Tapi what else is new? As for all of you knows that, Bro selalu menulis secara terus-terang dan direct from my own experience. Like it or not, it’s Reality Check!! :cool: 1st of all…tarik nafas dulu ya akak-akak…adik-adik, bawak bertenang, idok pun sesabor sikit! Teman bukan nak mengate…Cuma teman dah terlalu kesian melihat pompuan teraniaya! Ramai bebenor dipermainkan! Hehe… :P…

3 cara mudah mengundang jodoh

Dah lama kita semua tahu berbagai cara untuk memikat lelaki/wanita untuk menjadi pasangan. Kita semua juga tahu berbagai cara menjaga pasangan. Tapi yang Brother Love hairannya, masih ramai lagi yang kecundang! Terkecewa dan akhirnya give up! “Malas aku nak fikir soal jodoh!” …sebenarnya, apabila kita selalu dikecewakan, selalu gagal, itu adalah seumpama satu latihan untuk kita menjadi orang yang lebih prihatin dan bijak serta akan berjaya kelak. Sebagai contoh, cuba anda dekati mereka yang…