November 2008 / 6 posts found

Tips cinta kekal lama bhg2

Taman yang indah tidak terjadi di dalam masa 1 hari... bunga-bunga yang mekar juga dibaja, disiram dan dijaga selalu... Begitu juga perhubungan cinta yang happy je...ianya bukan terus terjadi begitu. Perkahwinan yang kekal lama, lagilah dipupuk dengan usaha dan kegigihan! How to do it? Memahami antara satu sama lain dan toleransi....Meanings? Apa yang bro ingin katakan di sini, you have to work it out TOGETHER...Sambungan tips cinta kekal lama this time is : Mengalah demi sayang, Bersetuju…

Tips cinta kekal lama!

You all perasan tak dengan sesetengah couple tu, selalu sangat komplen pasangan dia? Tegur pasal lambat lah, tegur tentang berat badan lah, tak puas hati dengan tabiat dia lah...tak berpuas hati dengan segala-gala cara pasangannya. Ini selalunya terjadi setelah beberapa lama bercinta lah. Awal-awal tak da punya. Semua ok, semua cantik...everything is great! Sebabnya...masih sayang, masih teruja. Jadi, kalau ada apa-apa yang tak berkenan dek kalbu tu...buat tak tahu je, telan pahit dan hempedu kerana…

I believe I can fly…

"I believe I can fly, I believe I can touch the sky I think about it every night and day, Spread my wings and fly away" Kata-kata yang memberi perangsang seperti bait-bait dalam lagu seperti ini sebenarnya begitu memberi motivasi kepada kita, kan. "I believe I can fly..." walau ianya tidak logik dek akal, tetapi you percaya...you boleh lakukan. "I believe I can touch the sky..." lagilah...tak pernah dilakukan oleh sesiapa, yet...you believe you can!! Berpeluang untuk merakamkan album sekali lagi…

‘kematian’ Jeniffer Hudsons

Saya rasa by this time you all semua tentu sudah mendengar atau sudah membaca berita terbaru tentang Jeniffer Hudson??... Jeniffer adalah bekas peserta American Idol yang gagal menjadi juara dan mendapat tempat ke empat walaupun memiliki suara yang sangat hebat! Namun dari kegagalan itu Jeniffer telah bangkit dan telah memenangi Academy Award dan Golden Globe Award sebagai pelakon pembantu terbaik di dalam cerita Dream girls dan beberapa award berprestij lagi. Dan album pertamanya pula baru sahaja…

Cara PALING BERJAYA, memikat LELAKI!

Comments are off for this post.
Adakah anda masih single? Adakah anda masih kesunyian setelah segala pengorbanan anda lakukan? Adakah anda masih tak sure, anda berjaya memiliki lelaki itu atau tidak? Anda cuba pikat lelaki itu dengan berbagai-bagai cara TETAPI TIDAK BERJAYA? Hari ini bro ingin bongkarkan "Cara Paling Berjaya, memikat lelaki!" Teruja tak? :D mesti punya betul tak?! Okey, before that...girls, you must remember something that really important, Lelaki paling tidak suka dengan Stress or Preasure...maksudnya, lelaki…

Hadiah untuk yang tercinta

Funny jugak masa bro di KL last week, bro telah berkesempatan untuk menemui satu couple yang not bad saling sayang dan cukup cinta lagi. Tapi, asyik bertekak tentang hadiah. Yup!, Hadiah yang diberi selalunya, either, tak romantik atau tak kena! Hehehe…asyik komplen je laaa.... ;) kekasih lelaki menyalahkan, girlfriend dia yang menghadiahkannya hadiah-hadiah yang femenin gitu, seperti bunga, buku resepi, baju yang bercorak dan berwarna terang! What do you guys think dengan apa yang girlfriend…