March 2009 / 4 posts found

VOG starts recording!

1st and foremost, Brother Razzi nak ucapkan JUTAAN TERIMAKASIH di atas kiriman email feedback you all few days back. Menggeleng kepala bro tengok inbox!! :) ...mau tak nya, sampai 2-3 page inbox, email sekali masuk. Also, terimakasih juga dengan semua email yang tidak pernah lekang memberi sokongan. Anda tahu siapa anda ;) Buat bloggers Brother Love yang menghantar kiriman email masalah cinta... please, Jangan risau jika bro masih belum menjawab. Akan diusahakan nanti untuk menjawabnya. Diharap…

10 cara lelaki ngayat!

Dalam duk sibuk sangat menyiapkan eBuku terbaru, bulan inilah paling banyak sekali bro Razzi menerima email masalah cinta, hingga banyak yang tak terjawab. "Minta maaf sangat-sangat." Bukan tak mahu jawab, tetapi hampir semua lebih kurang sama masalahnya. Cuma situasi sahaja yang berbeza. Cara pasangan masing-masing melayan...adoi, kesian bro baca.  So, i decided untuk menjawab di blog sahaja. harap semua yang menghantar email masalah cinta masing-masing dapat membaca jawapan bro di sini dan sama-sama…

Aku muda, cantik dan dicintai selalu!

"What you thinking is what actracted to you!" Pernah dengar? Okey, kali ini bro Razzi nak kongsi dengan you all yang selalu melawat blog bro ni, tentang satu tip motivasi diri yang telah bertahun-tahun bro amalkan. Ianya cukup menjadi sebenarnya. Yang penting, you all kena selalu amal, selalu bayangkan, selalu khayalkan, selalu impikan secara TERPERINCI. Contohnya : Pada setiap pagi, you all bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin je terus cakap pada diri sendiri, "Aku muda, cantik, lawa, kaya,…

Excuses Untuk Lelaki!

Minggu ini, bro Razzi ingin kongsi dengan semua pengunjung blog Brother Love ni, info dari buku yang pernah bro baca dulu. Tajuk buku ni ialah, "he's just not that into you" dah baca ke belum? Kalau belum pergi beli :) Interesting about this book is, penulisnya Greg Behrendt adalah seorang komedian dan consultant kepada siri komedi cinta popular, "Sex in the city" ...jadi, cara penulisannya juga cukup humor dan menggelikan hati TETAPI very straight forward! Mungkin bro suka membaca buku-buku yang…