August 2009 / 6 posts found

“GERBANG CINTA”

Pernah kah you all bermimpi yang perkahwinan you all nanti akan ditaja kesemuanya? dalam erti kata, "Biar betul beb!" :lol: Well, when i come across Gerbang Cinta website recently, it's a shocking to me. See here -> http://syokkahwin.com/gerbangcinta/  Dia orang mengadakan satu Peraduan yang sangat luar biasa! It calls, PERADUAN GERBANG CINTA MEGA UTUSAN (anjuran Utusan Malaysia mega) Then I terfikir, ishh...peraduan apa ni? so exciting!! , then I check tengok hadiah-hadiah dia...Fuyooo!! Tempat…

Memikat Cinta di Bulan Puasa

Minggu ini bertemu lagi kita di blog brother love, dan hehe kind of weird sikit tip cinta kali ini tetapi I find it very interesting to discover ;) So, apa lagi cara yang paling menjadi untuk memikat cinta di bulan puasa? Well, dalam buku saya memang beratus-ratus cara memikat cinta ni, tapi I simply choose this one untuk share with you all. Especially because it is bulan puasa... You may think this is simple, nothing, remeh-temeh, too easy...BUT simplest things is always the best thing to explore…

Pemberian Istimewa untuk anda!

 Salam...puasa tak ni? hehe, mesti puasa kan. Baru best! So, orang kata bulan puasa ni kena banyak memberi, tapi... apakah pemberian istimewa untuk anda ni? Hehe kalau nak tahu...teruskan membaca! ;) Sementara itu, Album bro Razzi dan Irfan Khairi (Razzi.Muzik) telah pun siap sepenuhnya. Ada sikit-sikit yang nak godek-godek, tweak here and there. So, insyaAllah selepas Hari Raya Aidil Fitri ni, dapat lah kami melancarkannya! :) Di sini, I nak cerita sikit tentang lagu yang cukup bermakna buat…

Nak duit dari Bro Razzi? :)

Comments are off for this post.
Semalam, di newsletter NotaCinta.com Bro Razzi dah annouce tentang my own 1st Program affiliates (Program mengiklan produk ebuku untuk dapat duit/komisen) So, bila lagi nak dapat duit dari Bro Razzi kan? Hehe...this is the time! Alhamdulillah, 1st day sudah 100 orang lebih yang sign-up. Bagi yang belum, anda boleh klik di sini dan join sekarang, ianya PERCUMA!! Bagi mereka yang belum tahu apa itu affiliate program, biar I cerita serba ringkas :- Macam ni, apabila you join NotaCinta.com Affiliates,…

Face Your FEAR!

Ada satu situasi yang ramai orang akan merasakan menghadapi situasi itu adalah amat mengerikan, atau mungkin juga memalukan sehingga membuatkan kita merasa takut untuk face it. Situasi itu adalah apabila, Kita masih single, tidak berjaya dan bertembung dengan bekas kekasih yang bahagia bersama pasangannya dan berjaya di dalam hidupnya pula! Huuu...ngeri jugak kan :) or lebih kepada segan? Atau malu? Merasa rendah diri? Atau mungkin juga tidak selesa? Well, Im not going to tell how to deal with this,…

Cinta palsu ‘Mat Salih’

Begitulah tajuk berita Harian Metro 5 ogos 09, tulisan Mohd Jamilul Anbia. Terpesona pulak Bro Razzi membaca berita ini. Bagaimana wanita-wanita tempatan kita begitu ramai tertipu, terjerat dan terperangkap dengan 'orang luar' “Hanya hadiah ini dapatku berikan...sebentuk cincin tanda perkahwinan, rantai leher emas untuk mu dan jambangan bunga mawar di samping wang tunai 10,000 pound sterling (Rm60,000) buat kekasih hatiku yang satu” Begitulah antara ungkapan manis di dalam paper ni, akan mat-mat…