October 2009 / 4 posts found

“I Love You K.L”

Wahhh...posting kali nihh, menarik je bunyi dia kan :D ...bukan apa, I memang LOVE KL, Kuala Lumpur ni bagai sudah menjadi Home Town saya lah, sampai kan jalan-jalan lebih tahu jalan di KL sebabnya, hampir separuh hidup saya adalah di Kuala Lumpur, you macamana? I'm sure you pun LOVE KL as much as I do... segala-galanya bermula di sini, kan? Tapi nak cakap, ni haaa...kita ni kan asyik dengan cinta je kan, every day Bro Razzi duk berceloteh pasal cinta je...haa dah lama dah tak cite-cite pasal me…

Adakah you berani bercinta?

Dunia lelaki hari ini, tidak mengimpikan seorang wanita yang hanya duduk 'terpencil' ...kecut sendirian dan menunggu untuk lelaki menyedari ujudnya dia, dan menanti lelaki datang memikat! Nope, no way! Sebagai wanita hari ini, anda seharusnya BERANI dan bijak berjuang dalam kancah memikat cinta yang datang dan pergi. Bukan hanya lentuk memandang jika ia datang dan bukan menunduk jika ia pergi. Sebaliknya, anda kena bangkit dengan berani dan 'melaungkan' pada lelaki, “Hey, Im here!” NAMUN, sememangnya…

“Thrill” tak?

Bila bercakap pasal thrill ni...macam-macam thrill ada dalam kehidupan kita. Tapi since we are at Brother Love's blog, for sure la I nak cakap pasal thrill dalam relationship la kan, nama lagi blog cinta hehe :) 1st of all, nak faham juga apa erti thrill ni kan, for some yang faham tu okeylah. Tapi, bagi mereka yang agak kurang faham, jom sama-sama kita cuba memahaminya... thrill yang dimaksudkan adalah, “The undescribable feelings of excitement!” amacam? Boleh faham? Hehe...don't worry, I pun…

Lelaki POWER…konon la :)

This week, i dedicate this new article for woman, by revealing the secret of what man really are! :) hehe... well, man will not like it, but it's the truth about them. Yang kononnya power, konfiden, brutal, tak berperasaan, tak da hal nya la konon! Ramai wanita tidak sedar yang sebenarnya, lelaki juga banyak kelemahannya. To woman, man are :- the man of the house berkuasa dan tegas dalam hidup tidak kisah jika ditinggalkan ramai wanita inginkan mereka tak berkerjaya tapi masih ada wanita inginkan…