May 2010 / 4 posts found

Miliki cinta mu!

Bro Razzi mulakan artikel kali ini dengan satu seruan... "Miliki cinta mu!" You all nak sahut tak seruan ni atau keberatan? Mungkin susah is it? hey... I'm here to help you, kan?. Buat apa Bertahun-tahun Bro Razzi jadi Brother Love for you? dari 2007 lagi now dah 2010 dan beratus-ratus artikel dah I tulis. Antaranya, "Cinta semudah yes or no" - "Nikah is easy" -  "Cinta rejected" - "Apabila dikecewakan" - "Kisah-kisah cinta Razzi" ...dan banyak lagi! Itu semua bukan tulis saja-saja tau, its something…

Si Tongkat Ali

PREVIEW : Buku 101 Nota Mencari Cinta - Untuk Wanita This week, bro Razzi akan devoted myself to women! Hahaha...bukan menyembah atau berlutut pada wanita ya, tetapi sebaliknya... memberi segala-gala pengetahuan pada wanita,  membantu wanita mengenal dan memahami tentang lelaki dan cinta. Okay?! ;) So, guys... this is all for women, you all tak boleh baca! Ngaaaa... ngintai pun tak boleh! :D Nota Cinta 26 - Si Tongkat Ali Satu lagi perkara penting dalam mengenal kaum lelaki ialah, lelaki yang sentiasa…

Tidak Kecewa Lagi!

I was driving from KL to Kb masa mula-mula sekali I terfikir untuk serius menulis. It was about 5 years ago. Actually, I ni memang minat menulis dari kecil lagi. Dulu-dulu I suka menulis surat-surat cinta. Berhelai-helai lah surat cinta yang I hantar kat girls yang I minat hahaha :D Tapi yang geramnya, girls ni hanya terus menerus minta I tulis surat cinta pada mereka, tapi mereka balas hanya sehelai saja or just a note saying, “Razzi please tulis lagi, kita suka baca surat awak!” Adoi... you…

“LIKE” Brother Love page?!

Comments are off for this post.
Click LIKE button dan  join memberi komen dan pendapat anda dalam berbagai-bagai diskusi short topic cinta di Brother Love page at Facebook. Get your answers with Brother Love honest opinion, today! Salam Hormat Razzi Rahman @ Brother Lovewww.razzirahman.com