Bestnya…MAKAN!

Razzi RahmanPuasa oh Bulan Puasa…ingatkan nak diet, diet mende?! 😆 Asyik duk berbuka sedap-sedap je. Aduuuuhhh… makan punyalah banyak…macam-macam, tengoklah muka bro yang dah semakin lebar ni, adoi, hensem lagi ke ni?

Fuhh…memang best betul makan lately, hari-hari daging bakar je! Tang lemak yang tak tahan tuuuhhh… 😛

Ingatkan nak ambil gambar ni lah jadi cover buku terbaru nanti. I seh man…nampak gaya, Kansel! 😀 So bro ambil gambar ni jadi epilog untuk ebook upgrade version for 101 tip Mutiara Cinta ajelah hehe…

Anyway, bro ada terima beberapa email yang minta address untuk hantar kad raya katanya. Terimakasih… ini addressnya, hantarkan ke ofis bro lah, KB Mall tu operation site, susah sikit.

“Halal Sihat Shoppe, 1202 ss/27, Jalan Kebun Sultan 15350, Kota Bharu, Kelantan.”

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
info@razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *