Mencari Teman Hidup!

Istimewa minggu ini, setelah tergerak di naluri brother Razzi, terasa pula ingin menghulurkan bantuan setelah melihat teman yang agak terseksa di dalam pencarian beliau untuk memiliki sebuah cinta yang telah lama diidam-idamkan. Entah mengapa jodoh yang diharap-harapkan tidak muncul, malah tidak ketemuan…

Jadi, hari ini bro ingin memperkenalkan kepada you all girls, pengunjung blog brother love yang begitu setia selama 2-3 tahun ini, kepada my friend, yang panggilan namanya EBBY. You all nak kenal tak? Sure punya, betul kan? 😛

Alright, inilah orangnya. Sederhana, tetapi have a kind and big heart!

 Okey, untuk you all punya info :- 

  • Ebby berumur 24 tahun going to be 25 tahun pada 09 September ini.
  • Bekerja sebagai Pegawai Akaun di Malaysian Helicopter company.
  • Anak ke 2 dari 7 adik-beradik

  • Ebby tidak memilih, cuma dia meminati gadis yang bertudung dan baik budi pekertinya.
  • Dia juga suka dengan gadis, chineese look, kecil-kecil comel lote gitu 🙂
  • Ebby juga seorang yang suka berbual, jadi kalau you all suka chatting tu, kenalah dengan dia.
  • Pernah mengenali gadis yang berumur lebih tua daripadanya, tetapi ianya agak kurang sesuai untuknya.

So, you all berminat? Kalau berminat, anda boleh lah add kan email dia kat YM ebieyizwan@yahoo.com , lepas tu pandai-pandai ayat sendiri laa.. sekiranya ingin mengenali beliau dengan lebih lanjut hehehe… 

So, since that you all dah tengok gambar ebby kat sini, kalau boleh you all email lah kat dia gambar you all pulak… or kat YM nanti please give your picture too. Barulah ikhlas namanya 😉

Sepanjang tahun ini, bro selalu menerima email dan persoalan cinta mengenai pasangan LELAKI yang HANYA inginkan SEX. Jadi, dengan my friend ni… I amat yakin, you all girls takkan facing that problem anymore kerana my friend ni KUAT pegagangan agamanya dan datang dari keluarga yang baik-baik.  

So, jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama dia diambil orang! 😛

*Sekiranya ada apa-apa persoalan atau sebarang komen, boleh terus tulis di ruangan komen/post/pendapat di blog ini… dan TANYA BROTHER LOVE!

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *