Mengapa artis cepat bercerai?

Baru-baru ini, bro rasa you all pun tahu dan dengar latest artis yang bercerai. Haa…kita gosip-gosip sikit. Tapi beralas lah kan…So, this gosip consider dah nyata dan terang, satu Malaysia dah tahu. Sepasang suami isteri both artis lagi…kayu tiga pun dengan artis jugak. Senang cerita…pelakon-pelakon lah 😀

Tapi, yang bro nak tahunya, mengapa begitu cepat artis bercerai? You all tahu tak kenapa? Bukan nak cakap insan biasa ni tak cepat bercerai. Ada juga lah yang cepat tu cepat…tapi rasa-rasa bro lah, tak ramai. Mungkin bro silap…tapi rasa-rasanya, artis, golongan selebriti ni lagi ramai yang cepat sangat bercerai.

  • Takda dah nak bincang-bincang, terus cerai!!…tak ingat dah anak-anak. Betapa yang terseksanya anak-anak tu. Bincanglah dulu kan? kalau sungguh perceraian itu diharuskan…tengoklah keadaan pulak. Kalau si suami, tak puas hati dengan isteri tu…ceritalah dulu, kalau si isteri tak puas dengan suami tu…terus DESSYUUM KE? 😛

Mengapa? Mengapa? Mengapa? Cuba you all bagi pendapat you all, bagi pandangan sikit dan mungkin you all ada nasihat-nasihat kat artis-artis ni…mana tahu ada artis yang baca blog bro pulak kan hehehe habislah kawan-kawan artis aku terkenak!!

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *