Nak duit dari Bro Razzi? :)

Comments are off for this post.

Koleksi 3 eBuku Razzi Rahman @ Brother Love

Semalam, di newsletter NotaCinta.com Bro Razzi dah annouce tentang my own 1st Program affiliates (Program mengiklan produk ebuku untuk dapat duit/komisen) So, bila lagi nak dapat duit dari Bro Razzi kan? Hehe…this is the time!

Alhamdulillah, 1st day sudah 100 orang lebih yang sign-up. Bagi yang belum, anda boleh klik di sini dan join sekarang, ianya PERCUMA!!

Bagi mereka yang belum tahu apa itu affiliate program, biar I cerita serba ringkas :-

Macam ni, apabila you join NotaCinta.com Affiliates, you akan dapat link untuk orang ramai KLIK… so, program ini membolehkan you mempromosikan “Koleksi 3 ebuku Cinta TERLARIS, karya Razzi Rahman @ Brother Love” kepada orang ramai dan sekiranya mereka klik link anda, dan membuat belian, anda akan menerima komisyen untuk setiap jualan. Untuk ketahu lebih lanjut sila klik di sini

Faham kan? Simple je… step dia :-

  1. Join dan signup free – Klik di sini
  2. Login ke akaun anda
  3. Pilih cara pengiklanan anda dan Copy CODE LINK ID anda
  4. Paste kan code itu di blog/laman web anda.
  5. Kalau tak ada blog/laman web/myspace/facebook or whatever…anda boleh promosikan melalui email anda sahaja 😉
  6. Teruskan mempromosi, apabila ada belian dari link id anda…Bro Razzi akan kumpulkan komisen itu dan bankin kan terus ke bank anda pada setiap 1 haribulan. SENANG KAN? 🙂

KEPADA YANG DAH SIGNUP – I ada beberapa point penting ~

Penting 1 ~ Testimonial sendiri – I tengok dalam todays list, nama-nama yang signup very familiar, which is really great! SEBAB,

  • Ramai yang sudah memiliki my Koleksi 3 ebuku tu. JADI, ianya lebih mudah untuk you all promotekan kerana…you tahu apa isi di dalam setiap ebuku itu, kan?.
  • CARA TERBAIK untuk you all promosi ebuku ni adalah dengan memberi testimonial sendiri bagaimana ebuku itu dapat membantu anda dan juga orang ramai.
  • You boleh tulis menerusi laman web anda atau blog. Blog tu kena personal dan open for public laaa…  😉

Penting 2 ~ MARKETING MATERIAL – Ada 6 jenis kesemuanya Banner, Text ads, Text link, Html ads, page peel dan lightbox. Test it dan pilih yang sesuai untuk anda. Nak guna semua pun boleh! 😆 tapi, yang selalu berkesan adalah : Banners dan Text link,

  • BUT…ada IKLAN STYLE terbaru, yang nampak cool…its PAGE PEEL. You all nampak tak kat penjuru atas sekali kat my blog ni…nampak tak my blog page tu bergerak cam nak terselak tu 🙂 cuba pergi situ …you see? Cool kan? hehe…yes cantik punya, yang ni tak ganggu your page view, or even blog page…easy to put. “Copy dan paste kan code dia ke dalam html code, bawah pada <body>”

Penting 3 ~ Cara Promosi – i would suggest, buat semua secara berterusan. Sudah ramai yang berjaya mendapat side income dengan cara ini.

  • Maknanya, banner pun letak, page peel pun letak, text link pun sama. Semua ni ada kat every page ke?! 🙂
  • Then promote at your blog buatkan testimoni.
  • Then email pulak one to one kepada kenalan dan sejujur-jujurnya memberitahu tentang Koleksi 3 ebuku ini. Jangan lupa letakkan LINK ID didalam email anda dan suruh dia click it hehehe…kang nanti, rugi wo 😆

InsyaAllah… you all akan mula mendapat pendapatan dari usaha anda itu!

eBuku Cinta Razzi Rahman ini sememangnya sudah laris, murah, berkualiti dengan pakej beli 1 percuma 2, jadi ia cukup senang untuk anda mempromosikannya. Juga, masih berjuta-juta orang lagi out there yang masih mencari cinta! So, mulakan dengan…

SIGNUP HARI INI

p/s : sekiranya ada apa-apa persoalan, email it to my staff at Razzi Rahman Productions (RRP) -> info@notacinta.com

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments are closed.