Sudahkah anda bersedia?

Menjadi WANITA “HOT!”
…dan digilai, dicintai lelaki idaman anda?

 …Ya! Anda sampai di laman yang betul! Sekejap lagi anda akan ketahui tentang lelaki 99% lebih dari wanita-wanita lain! Saya akan kongsikan pengalaman saya sendiri coaching beribu-ribu wanita lebih 9 tahun di dalam perhubungan cinta dan alhamdulillah ramai telah berjaya! – Razzi Rahman @ Brother Love

PENTING! – Isikan NAMA dan EMAIL anda di ruang yang disediakan di bawah untuk dapatkan ebook “10 tip hangat MEMIKAT LELAKI” secara PERCUMA!Dapatkan ebook PERCUMA sekarang!

Isikan saja nama panggilan dan email anda di atas, kami menghormati privasi anda dan tidak akan spam!

Anda juga akan dapat dari pendaftaran nama & email anda ini :- • Tip-tip cinta mingguan
 • Artikel cinta yang memberi semangat
 • Mutiara kata motivasi & inspirasi cinta
 • Tawaran-tawaran istimewa
 • Dan banyak lagi pemberian percuma!
 • DAFTAR SEKARANG! 😉


Siapa Razzi Rahman? – Jom berkenalan dengan saya 😉

RazziRahman adalah pelajar paling awal yang mendapat bimbingan terus dari Jutawan Internet Irfan Khairi lebih 8 tahun yang lalu. Semenjak itu, dengan berbagai ilmu yang dipelajari dari Irfan Khairi, Razzi Rahman sudah berjaya menjadi usahawan online dan menjual produk ke seluruh dunia.

Namun kepuasan sebenar yang amat dirasai adalah apabila beliau dapat menjadikan minat dan kegemaran dalam bidang penulisan, sebagai satu lagi cabang pendapatan lumayan di mana kini Razzi telah dapat menerbitkan 2 buku motivasi dan 12 ebook terlaris di internet, hasil dari bimbingan rapat dan mentoring jitu, Irfan Khairi.

Persahabatan antara Irfan Khairi dan Razzi Rahman bukan sahaja sebagai Sifu kepada pelajarnya tetapi juga sebagai partner di dalam bidang muzik. Razzi yang dulunya penyanyi pernah pula menerbitkan album single ke 3 bersama Irfan Khairi yang mana lagu KERANA ciptaan Irfan Khairi sendiri telah menjadi lagu hit dan mendapat tempat teratas di corong-corong radio.

Kini, Razzi Rahman yang telah berkerjasama dengan Irfan Khairi dalam berbagai-bagai projek sejak dulu lagi, akhirnya telah menyertai syarikat Irfan Khairi Sdn Bhd dan telah menjawat jawatan sebagai Chief Executive Office (CEO) dan juga menjadi ketua editor Majalah IK serta menjalankan kelas-kelas siri iclass bimbingan di bawah kelolaan IKSB.

Pengalamannya dalam menghasilkan buku dan berbagai ebook membuatkan beliau seorang yang arif dalam bidang penghasilan bahan informasi, ditambah pula dengan kredibiliti Razzi Rahman sebagai ketua editor Majalah IK milik syarikat Irfan Khairi sdn bhd. Di dalam iclass ebook advance ini, Razzi bukan sahaja mendedahkan teknik menghasilkan bahan informasi (ebook) yang terhangat di pasaran, tetapi juga, akan mendedahkan cara terbaik menjual produk informasi tersebut di Internet untuk mendapat keuntungan yang maksima!

Author

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Penyanyi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

CEO IKSB

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Mengapakah perkara sebegini boleh terjadi?

rr_sayBagi pendapat saya, selalunya waktu bercinta yang terlalu lama dan tak kahwin-kahwin, lalu kemudian berkahwin setelah segala-gala manisnya hilang itulah yang menjadikan pasangan mudah bercerai. Mereka berkahwin kerana terpaksa kahwin sebab sudah terlalu lama bercinta! That’s married for the wrong reason… kita nak berkahwin sebab kita sama-sama giler-giler cinta dan sayang dan mahu menghalalkan perhubungan yang akan ke ‘next level’ …bukan bila sudah habis madu, habis segala kemanisannya, baru nak berkahwin. Kalau macam tu, apa lagi yang ada?

Sudah pastilah perkahwinan tidak akan bahagia. NOW… saya tahu, apabila anda masuk ke laman ini, sudah tentulah anda sedang tercari-cari IMMIDIATE INFO untuk masalah percintaan anda, betul kan? 3 PERKARA UTAMA selalunya yang wanita cari. Samada :-

 1. Kat mana nak jumpa lelaki baik, jujur dan setia?
 2. Mengapa lelaki berhenti menghubungi dan bagaimana nak pikat dia balik?
 3. Bagaimana nak buat lelaki mahu lebih serius dan akhirnya melamar anda!

Sebenarnya, anda memang sampai tepat pada masanya! Kerana, segala pengetahuan yang saya ada setelah 15 tahun berkahwin dan mengenali LELAKI sekeliling saya, serta lebih 8 tahun di dalam bidang RELATIONSHIPS, pastinya saya ada banyak informasi untuk dikongsikan kepada anda, hari ini juga jika anda mahu!

Apa yang saya tawarkan?

Jika ini di antara masalah-masalah yang anda hadapi, anda perlu dapatkan informasi berguna dari Brother Love sekarang!

Takut untuk bercinta

Percintaan yang tiada kesudahan dan tiada masa depan tetapi tidak mahu lepaskan. Sukar membuat pilihan lain pula kerana takut tersalah pilih dan risau akan kegagalan.

Yang tercinta hilang?

Ditinggalkan kekasih tanpa sebarang berita, tanpa sebarang penjelasan. Panggilan tidak dijawab, mesej tidak dihiraukan. Facebook kena block, whatsapp senyap…

Terpedaya janji palsu

Kekasih berjanji ingin berkahwin tetapi setelah bertahun-tahun menunggu namun tiada kemajuan atau apa-apa perkembangan kearah mendirikan rumahtangga.

Cinta semakin hambar…

Setelah bertahun-tahun bercinta tiba-tiba kekasih berubah perangai, bertutur kasar, menengking, dimaki hamun lagi. Hilang keyakinan dalam perhubungan tambah pula cinta yang semakin hambar.

Masih solo di usia lanjut

Amat segan dan malu untuk berterus-terang tentang cinta, akibatnya, dia disambar orang lain. Masih keseorangan sekian lama walaupun sudah agak berumur. Tiada yang berminat lantas selalu sahaja ditekan oleh keluarga.

Berkali-kali kecewa cinta

Namun masih kembali rujuk setelah dia berubah manja semula, mesra dan penuh kasih sayang. Tetapi, kemudiannya perangai lama kembali, anda dikecewakan lagi.

Apa kata mereka…

People may say about a life with love will have some thorns. A life without love will have no roses. From Razzi Rahman writings, words of wisdom, I’ve learned about it. I’ve found my new inspirations, peace and most importantly I’ve found a treasure!

Mohd Zabidi Manan
Guru Sekolah

A MUST READ motivational ebook Cinta! The contents teach us how to be a great couple. Big thanks, after reading your ebooks, my appearance improved and I always at the winning side in my business negotiation. It’s FANTASTIC. You’re the best Brother Love!

Abdul Quddus Hj Abdullah
Business Engineering

Saya selalu mengikuti facebook Abang Razzi Rahman @ Brother Love. Amat memberi semangat namun adakalanya terkena batang hidung sendiri, saya tak pernah jemu. Saya akan selalu membaca apa saja karya dari Abang Razzi, terbaik!

FAIRUS AINA
Executive Consultant

Ebook-ebook Razzi Rahman sentiasa saya tunggu-tunggu setiap keluarannya. Saya memiliki kesemuanya dan tak sabar untuk dapatkan yang terbaru, memang power ayat-ayat Bro Razzi, cukup selamba, tapi memikat jiwa, memang best arr…

SURIATI SALMAN
Pharmacist

Apa yang anda akan dapat…

 • 101 teknik secara detail tentang cara terbaik dalam mendapatkan cinta yang you’ve been crazying for!
 • 101 Tip Brother Love dalam membakar semangat, memberi motivasi, so you’d be strong.
 • Berbagai panduan utama untuk anda bersedia menjadi a lover yang digila-gilai always! Jangan sampai jadi giler sudah 😉
 • Persediaan dari segi mental agar anda lebih berkeyakinan dalam menghadapi berbagai ‘tom, dick and harry’ …well nobody’s perfect 😉
 • Teknik penampilan diri untuk melihatkan anda lebih presentable dan mudah dihormati. Hey, let’s be real… People judge people’s look!
 • Nak memikat pun ada caranya, bukan pakai, “Hi… I suka you, you suka I?” Yang macam tu bolehlah kalau nak pasangan tak berkualiti
 • Again, let’s be honest here… Anda mahu pasangan yang baik dan pastinya berkualiti. Tapi anda? Time to change…yourself!
 • Tak cukup lagi semua ni? …anda juga akan dapat cara-cara untuk meletakkan diri anda lebih berharga!
 • Teknik-teknik yang anda bakal dapat ini, mempastikan anda bahagia nanti, percayalah! Just Follow through…
 • Kesemua teknik-teknik ini telah diguna pakai dan ramai telah berjaya, tengoklah apa yang mereka kata dan kongsikan di bawah ini dari pengalaman mereka sendiri…
Saya rasa hidup saya lebih bermakna dengan cinta setelah membaca kesemua hasil karya bro Razzi Rahman. Kini saya mampu tersenyum. Bagi saya, bro adalah Sifu saya di dalam menangani masalah cinta. Thank you bro for your guidances!

Nor Faizah bt Md Sallih Kerani Law Firm

Saya membeli 5 buah buku-buku Bro Razzi, kenapa? Kerana, apabila membacanya, terus saja saya mahu orang lain juga membacanya. Jadi saya beli 5 buah untuk dihadiahkan kepada semua sahabat saya dan termasuklah pada yang tercinta! Semua ini adalah gara-gara tulisan bro Razzi Rahman yang amat menghiburkan, santai dan lain dari yang lain! Syabas bro!

Noorfazlina Ibrahim Pegawai Pusat Kesihatan

Khidmat Nasihat dari Brother Love sangat-sangat berbeza. Tanyalah apa saja masalah cinta anda pada Brother Love, pastinya akan diberi tips² yang unik dan menarik untuk anda cuba. Personally, saya amat tertarik dengan cara Brother Love mendekati pembaca dalam menyelesaikan masalah cinta. Santai, interaktif dan menghiburkan, it works!

Ariza Mohamed Saleh Pembantu Tadbir

Tak sangka, segala apa yang saya tahu dan anggap remeh sebenarnya amat penting di dalam percintaan. Kesemua Info Cinta Brother Love telah membuka mata saya dan mengejutkan saya dari kealpaan dan menganggap ia tidak perlu dipelajari. Kini saya begitu yakin dengan cinta dan sudah mendirikan rumahtangga!

Noorsuhaily Sekari Pelajar Politeknik

Tip-tip dari abang Razzi Rahman sentiasa memberi impak yang cukup besar kepada saya. Nasihat-nasihat yang saya terima dari Bro Razzi Rahman sentiasa menenangkan fikiran saya serta menyedarkan saya kepada banyak perkara yang selama ni saya aggap tidak penting. Bila baca setiap penulisan Bro Razzi, terfikir kadang-kadang benda kecil camtu la yang boleh bagi impak yang besar kepada kita.

Nur Fadiah Pelajar Politeknik

Gaya penulisan bersahaja, santai serta menggelikan hati telah menarik jiwa saya untuk mengenali siapa sebenarnya Razzi Rahman @ Brother Love. Pelbagai tip berguna telah saya perolehi dari setiap karya beliau. Memang menakjubkan…dulu saya sering rasa rendah diri dan segan bercampur dengan ramai orang kini saya telah dimiliki, Bro, you’re the best!

Norzuwainah bt Abd Hamid Owner of Contractor Company

“Apa pula kata antara 90,000 followers di facebook saya?”


testimoni_4

testimoni_6

testimoni1

testimoni_nikki

testimoni_3

testimoni_100

testimoni_su

testimoni_5

testimoni_101
Copyright 2015 – www.razzirahman.com – All Rights Reserved