November 2009 / 4 posts found

5 tip CINTA BERGETAR!!

Sometimes, apabila kita sudah selalu bercinta, ada waktu kita dilamun cinta, ada pula yang mencintai kita, kadang lepas putus cinta terus saja jatuh cinta lagi...Kita rasa kita sudah kenal dan tahu tentang cinta. Tanpa ragu, kita rasa kita bijak bercinta. Tetapi, apabila kita tersungkur dan terduduk dikecewakan cinta masa itulah kita mulai terfikir, “Apa yang aku buat salah?...aku cintakan dia dan sayangkan dia seikhlas hati, tetapi mengapa dia tinggalkan aku?...mengapa dia curang?...mengapa dia…

“Live a Little of Life”

Satu phrase yang cukup mendalam maksudnya dan sangat bererti bagi kita semua. Dimana, di dalam kehidupan kita, kita kena lalui hidup dengan mencuba apa sahaja yang kita mahu serta boleh buat kita happy. Kita jangan takut nak cuba tu, takut nak cuba ni...takut gagal. NO! Kita kena live a little ...rasakan hidup ini walaupun hanya secebis...barulah our life's complete! Then kita akan sangat happy, confident, have a clear mind... kerana kita dah dapat mengecapi apa yang kita inginkan! Look at…

5 hot tips menjadi “The Charmer”

Salam to all Brother Love's fans, friends and bloggers! ...minta maaf terover due pulak artikel bro Razzi kali ni. Too busy menyiapkan proses akhir buku-buku terbaru yang bakal berada di pasaran December ini. Di samping, recording lagu-lagu terbaru...BUT, I came out with a very SPECIAL 5 HOT TIPS this week... "Bagaimana menjadi The Charmer"... Maksud The Charmer di sini ada few... :- Penarik - Mereka yang mempunyai daya tarikan yang hebat Pengayat - Mereka yang bijak menggunakan kata-kata untuk…

“Yahoo!” Jatuh cinta…

Wo...happy? Exciting? Jatuh cinta...me? Oopss...bunyi macam bro Razzi bersorak riang kerana jatuh cinta je kan ...sorry, hehe...Apa yang I maksudkan ialah, Yahoo Messenger atau most of us call it YM. Dan dari chatting di YM ni ramai yang jatuh cinta, walau tidak pernah berjumpa, walau tidak pernah bercalling-calling... tapi boleh jatuh cinta? Sejauh mana kebenarannya?... Well, I boleh cakap kat you all...memang telah terbukti beberapa kenalan bro Razzi sendiri yang couple akibat jatuh cinta melalui…