March 2013


YES! Tanya LELAKI! …so 1st of all, lelaki tidak dibenarkan membaca artikel ini! Warning!! Womens’ ONLY!! Hehehe… Girls, wanita dan gadis-gadis sekalian. You all selalu sangat bertanya I,

  • Macamana nak berjaya dalam cinta?
  • Bagaimana nak buat lelaki serius dan setia pada kita?
  • Bagaimana nak pikat lelaki yang mahu berkahwin dengan kita?…

So this is the first few steps yang you all MUST DO. Kalau you follow, I’m sure you …you akan berjaya. Sebab, most likely tak ramai lelaki akan suka dengan cara ni…kerana mereka hanya nak have fun saja. Jadi, PASTI lelaki yang betul-betul serius, real dan BUKAN nak main-main saja yang akan berani to answer you.

I’m here to help…to give you girls a guideline. Bro Razzi kat sini bukan untuk membiarkan you all lemah dan longlai dipermainkan lelaki AGAIN, this is not the time nak lemah, nak lembut-lembut, nak buang masa terkecewa, takut itu dan ini sedar-sedar umur pun dah senja…FIGHT IT! (more…)



Apa komen anda? : [59] Comments


single

Pernahkah anda merasa teramat sunyi setelah kehilangan kekasih? Tunang? Suami? Isteri? Atau sesiapa  saja 0rang yang disayangi sekian lama? Kemudian rasa ketakutan mulai mencengkam jiwa, terasa… takut lama-lama anda akan terus kesunyian tanpa sesiapa yang menemani anda di hari tua?

Sebenarnya Bro Razzi juga pernah merasa perkara yang sama. Malah keadaan itu I tahu sangat, ianya amat menyedihkan, ia menjadikan saya sebagai seorang yang agak anti sosial di kala itu. Malah begitu kekok untuk berbicara dengan sesiapa saja. Seolah-olah hidup tanpa dia bagai tidak berguna lagi…

Ramailah yang menunjukkan simpati, ada pula yang menunjukkan wajah kecewa dan berkata, (more…)



Apa komen anda? : [13] Comments