a
Pernahkah anda merasa makin lama makin KURANG orang yang minat pada anda. Dulu-dulu ada je yang memuja, ada saja yang kirim salam dan cuba untuk berkenalan. TAPI KINI?

…dah kurang yang suka atau minat pada anda atau semakin tiada yang berjalan-jalan dan kemudian berpaling melihat atau menjeling kepada anda.

BUKAN terjadi semasa anda masih single, muda remaja… itu dah kes lain hehe… BUT terjadi SELEPAS anda sudah lama berkahwin dan sudah mempunyai anak-anak.  LALU anda mulai terfikir, “Apakah sebab aku sudah tidak lawa lagi?” – “Adakah diri aku ni sudah tak laku lagi, sedangkan aku masih muda!”

Perasaan inilah yang BAHAYA sebenarnya! Bahaya kerana ianya akan membuatkan anda bertindak untuk TEST samada anda anda masih laku atau tidak, (more…)



Apa komen anda? : No Comments