blogpost01

Bagaimana anda menjaga bayi anda? Bagaimana pula anda menjaga pasangan wanita anda? Bagaimana anda tangani waktu wanita moody, resah gelisah, merajuk, datang bulan, tak bercakap senyap je, tanya apa masalah, dia buat tak tahu dan mengharap pasangan lelakinya faham apa yang difikirkan di mindanya yang berputaran laju giler! How la?

Adakah anda merasa RUGI kerana begitu mengambil berat dan menyayangi? Pernahkah anda fikirkan atau anda tidak kisah mana hati dan perasaan pasangan anda?

“Kau nak buat perangai, lantak kau lah, buang masa aku je melayan kau!” Begitukah cara anda menangani pasangan WANITA anda? ataupun begitukah caranya anda menjaga bayi anda?

Artikel ini sebenarnya KHAS buat mereka yang menghargai pasangannya sahaja. Yang benar-benar sayangkan isterinya, yang benar-benar kasihkan kekasihnya… bagi yang tak berapa nak kisah tu, this doesn’t apply to you… you can have your own world to you lah kan… but don’t come and crying here if you all alone one day and no one loving you anymore 😉

All I can say, WANITA ni seumpama BAYI la kan… (more…)



Apa komen anda? : No Comments