January 2019


love5

CINTA selepas KAHWIN, jika zaman dolu-dolu, ianya pasti adalah satu perkara biasa, berkahwin dahulu barulah mulai mengenal dan lama-lama timbul rasa sayang dan mulai pandai bercinta.

Tapi zaman sekarang? Bercinta dahulu baru kahwin adalah seperti satu kemestian. Malah, cepat pulak tu jatuh cinta … 😛

Kadang-kadang tu, baru seminggu kenal di ONLINE. Belum pun jumpa, tengok gambar di Facebook sahaja, tah betul ke tidak gambar dia tu, belum-belum apa-apa lagi, tapi sudah ‘COUPLE’ …dah pandai merindu, merajuk, malah jeles-jeles. Akibatnya?… 🙂 (more…)



Apa komen anda? : No Comments


gambar_blog22

Mengapakah begitu benci pada isteri yang dinikahi? Apa yang telah terjadi? Kemanakah hilang rasa cinta dulu? Sudah lupakah betapa tergila-gilanya sewaktu belum dapat memiliki isteri anda dulu? …kalau diingat kembali segala sejarah lama, kisah-kisah dan pengalaman sewaktu mula nak kenal, mula bercinta, rindu serindu rindunya, tak mungkin seorang suami itu sanggup membenci isterinya, jauh sekali mahu berpisah! Betul ke tak?… (more…)



Apa komen anda? : No Comments