blogimage_01

Kebanyakan lelaki, jika disuruh pilih untuk berkahwin dengan wanita, pastinya memilih yang muda, cantik, dan masih ‘bergetahhh’ lagi. Untuk lelaki-lelaki ini mudah-mudah jatuh cinta, wanita pilihan mestilah yang boleh mengancam jiwanya dan waktu boleh terhenti seketika apabila melihat wanita itu… haha aduuuhhhh :p

  • Ada, bukan tak ada yang menyukai wanita berumur. Namun, kita sendiri boleh lihat teramat jaranglah sangat. Kalau dalam 10 orang lelaki, mungkin 1 atau 2 sahaja yang meminati wanita yang sudah melebihi 30 tahun.
  • Apatah lagi, lelaki yang sudah berumur, untuk menaikkan semangat mereka, sudah pastilah kena dengan wanita yang cun melecun, masih muda dan solid gitu. Lelaki muda? Lagilah sukakan wanita muda.

Tak disangkalkan ada juga lelaki berumur yang suka kepada wanita yang lebih matang kerana penat nak melayan karenah wanita muda.
Persoalannya di sini, jika wanita itu sudah 30 tahun umurnya, masih adakah peluang untuk mereka menikmati sebuah kebahagiaan di dalam perkahwinan? Masih adakah cinta di luar sana yang sanggup diluahkan kepadanya? Apakah 30 tahun itu adalah UMUR TAMAT untuk mencari jodoh?

KISAH JOE : Saya masih ingat masa dulu-dulu, kawan saya nama Joe (kalau kau baca Joe, sorry haha) bercinta dengan wanita yang 10 tahun lebih tua darinya. I’m sure age roughly dalam 38-40 gitu kut. Ke hulu ke hilir, berkepit berdua je deorang ni. Sometimes, kami teman serumah ni tumpang untung laaa…sebab girlfriend Jo suka belanja makan hehe… So, cinta mereka berdua ni boleh dikatakan solid la, cuma kadang-kadang nampak macam Joe berharap pada girlfriend dia bab bayar membayar nihh… I dont think Joe mempergunakan his girlfriend tu, sebab Joe bercinta sakan la jiwangnya haha… (more…)



Apa komen anda? : No Comments