Jadi anda sudah bersedia...

Mencari CINTA?
Ingin disayangi, dicintai lelaki impian anda?

 ...Ya! Anda berada di laman yang betul! Selepas anda menggunakan kesemua info, tips dan cara dari apa yang saya kongsikan, anda akan lebih mengetahui tentang lelaki 99% lebih dari wanita-wanita lain! Semua produk direka khas berpandukan pengalaman saya sendiri coaching beribu-ribu wanita lebih 8 tahun di dalam bidang perhubungan cinta dan alhamdulillah ramai telah berjaya memiliki cinta yang diidamkan!
- Razzi Rahman @ Brother Love

razzi_ceo
Pelajari kaedah cinta berkesan dari Brother Love hari ini!
Teknik Mencari Cinta dari Razzi Rahman @ Brother Love ini pasti membuatkan Anda DICINTAI...Setiap Masa!

“Tidak seperti penulis yang lain, tip-tip cinta oleh abang Razzi Rahman banyak membantu saya dan kini...saya telah pun berkahwin! ”

diniBerbagai-bagai karenah lelaki yang saya temui hingga saya menutup hati untuk bercinta. Lalu saya telah mencari berbagai panduan cinta. TETAPI karya Razzi Rahman yang akhirnya telah menyedarkan saya untuk membuka hati kepada yang benar-benar sudi dan bersungguh mahu memiliki saya. Abang Razzi juga telah banyak memberi tip-tip dan berkongsi pengalaman cinta yang pernah dilaluinya. Sehinggalah saya begitu yakin dan telah menemui kebahagiaan itu! Terimakasih Abang Razzi. - Wan Fadini Wan Hamat, P.A / Corporate Service Executive

  • Kajian Institute of Islamic Understanding Malaysia (IKIM) - STATISTIK PERCERAIAN SELURUH MALAYSIA
  • Semenjak dari tahun 1999 hinggalah ke akhir tahun 2009, statistik Jakim menunjukkan lebih 100,000 pasangan berbangsa melayu sahaja telah BERCERAI!
  • *87% golongan muda Malaysia pula (20tahun - 34tahun) sudah hilang keyakinan dengan perkahwinan dan masih belum mahu berkahwin!

Mengapakah perkara sebegini boleh terjadi?

rr_sayBagi pendapat saya, selalunya waktu bercinta yang terlalu lama dan tak kahwin-kahwin, lalu kemudian berkahwin setelah segala-gala manisnya hilang itulah yang menjadikan pasangan mudah bercerai. Mereka berkahwin kerana terpaksa kahwin sebab sudah terlalu lama bercinta! That's married for the wrong reason... kita nak berkahwin sebab kita sama-sama giler-giler cinta dan sayang dan mahu menghalalkan perhubungan yang akan ke 'next level' ...bukan bila sudah habis madu, habis segala kemanisannya, baru nak berkahwin. Kalau macam tu, apa lagi yang ada?

Sudah pastilah perkahwinan tidak akan bahagia. NOW... saya tahu, apabila anda masuk ke laman ini, sudah tentulah anda sedang tercari-cari IMMIDIATE INFO untuk masalah percintaan anda, betul kan? 3 PERKARA UTAMA selalunya yang wanita cari. Samada :-

  1. Kat mana nak jumpa lelaki baik, jujur dan setia?
  2. Mengapa lelaki berhenti menghubungi dan bagaimana nak pikat dia balik?
  3. Bagaimana nak buat lelaki mahu lebih serius dan akhirnya melamar anda!

Sebenarnya, anda memang sampai tepat pada masanya! Kerana, segala pengetahuan yang saya ada setelah 15 tahun berkahwin dan mengenali LELAKI sekeliling saya, serta lebih 8 tahun di dalam bidang RELATIONSHIPS, pastinya saya ada banyak informasi untuk dikongsikan kepada anda, hari ini juga jika anda mahu!

Anda ada MASALAH seperti ini?

Jika ini di antara masalah-masalah yang anda hadapi, anda perlu dapatkan informasi berguna dari Brother Love sekarang!

Takut untuk bercinta

Percintaan yang tiada kesudahan dan tiada masa depan tetapi tidak mahu lepaskan. Sukar membuat pilihan lain pula kerana takut tersalah pilih dan risau akan kegagalan.

Yang tercinta hilang?

Ditinggalkan kekasih tanpa sebarang berita, tanpa sebarang penjelasan. Panggilan tidak dijawab, mesej tidak dihiraukan. Facebook kena block, whatsapp senyap...

Terpedaya janji palsu

Kekasih berjanji ingin berkahwin tetapi setelah bertahun-tahun menunggu namun tiada kemajuan atau apa-apa perkembangan kearah mendirikan rumahtangga.

Cinta semakin hambar...

Setelah bertahun-tahun bercinta tiba-tiba kekasih berubah perangai, bertutur kasar, menengking, dimaki hamun lagi. Hilang keyakinan dalam perhubungan tambah pula cinta yang semakin hambar.


Masih solo di usia lanjut

Amat segan dan malu untuk berterus-terang tentang cinta, akibatnya, dia disambar orang lain. Masih keseorangan sekian lama walaupun sudah agak berumur. Tiada yang berminat lantas selalu sahaja ditekan oleh keluarga.

Berkali-kali kecewa cinta

Namun masih kembali rujuk setelah dia berubah manja semula, mesra dan penuh kasih sayang. Tetapi, kemudiannya perangai lama kembali, anda dikecewakan lagi.



Apakah yang anda mahu dalam cinta?

Apakah impian anda? Apakah tujuan hidup anda seharian? Pernahkah anda tanya soalan ini? Apakah yang anda benar-benar inginkan sebenarnya di dalam dunia yang fana ini? Anda mungkin berjaya di dalam pembelajaran, anda juga mungkin menjawat jawatan tinggi dan karier anda begitu maju. Tetapi masih ada sesuatu yang seperti tidak lengkap di dalam hidup anda, kan? Seperti ada kehilangan sesuatu yang menggetarkan jiwa!

Lalu anda tercari-cari, dan mulai terfikir untuk menjejak kaki ke jinjang pelamin suatu hari kelak, kan? Selepas anda memiliki segala-galanya, pastinya impian yang tinggal ialah, anda ingin dicintai, disayangi dan dihargai pada setiap masa oleh dia yang anda cintai. Dan amat pastinya seperti di dalam gambar inilah yang anda idam-idamkan... Menjadi Raja Sehari!

NAMUN... kekangan masa, keletihan kerja, tanggungjawab terhadap ibu dan bapa? Seolah-olah menghalang anda pula dari mencapai secebis kecil kebahagiaan yang telah anda dambakan! ...honestly, itu semua hanya alasan sahaja. Itu biasa, bila tiada motivasi, tiada impian nak dicapai, kurang semangat... JADI, di sinilah hadirnya Razzi Rahman untuk anda. Di sinilah, segala-gala kata-kata saya, bakal menguatkan anda. Ayat-ayat saya bisa mengembalikan semangat anda! Jangan putus asa dulu... MILIKI KATA-KATA CINTA YANG MENYUSUK DI JIWA ini, khas buat anda!

Karya-karya penulisan Razzi Rahman ternyata telah menarik ramai pembaca, kini followers di Facebook Brother Love juga menjangkau hampir 100 Ribu orang! Ini TELAH TERBUKTI kata-kata motivasi dari Razzi telah menyuntik semangat baru kepada ramai individu dan Alhamdulillah telah membantu ramai dalam memiliki sebuah cinta sejati.

 

ebookcover_mencaricinta_small

Apa kata mereka...

People may say about a life with love will have some thorns. A life without love will have no roses. From Razzi Rahman writings, words of wisdom, I've learned about it. I've found my new inspirations, peace and most importantly I've found a treasure!

Mohd Zabidi Manan
Guru Sekolah
A MUST READ motivational ebook Cinta! The contents teach us how to be a great couple. Big thanks, after reading your ebooks, my appearance improved and I always at the winning side in my business negotiation. It's FANTASTIC. You're the best Brother Love!

Abdul Quddus Hj Abdullah
Business Engineering
Saya selalu mengikuti facebook Abang Razzi Rahman @ Brother Love. Amat memberi semangat namun adakalanya terkena batang hidung sendiri, saya tak pernah jemu. Saya akan selalu membaca apa saja karya dari Abang Razzi, terbaik!

FAIRUS AINA
Executive Consultant
Ebook-ebook Razzi Rahman sentiasa saya tunggu-tunggu setiap keluarannya. Saya memiliki kesemuanya dan tak sabar untuk dapatkan yang terbaru, memang power ayat-ayat Bro Razzi, cukup selamba, tapi memikat jiwa, memang best arr...

SURIATI SALMAN
Pharmacist

Apa yang anda akan dapat...

  • 101 teknik secara detail tentang cara terbaik dalam mendapatkan cinta yang you've been crazying for!
  • 101 Tip Brother Love dalam membakar semangat, memberi motivasi, so you'd be strong.
  • Berbagai panduan utama untuk anda bersedia menjadi a lover yang digila-gilai always! Jangan sampai jadi giler sudah ;)
  • Persediaan dari segi mental agar anda lebih berkeyakinan dalam menghadapi berbagai 'tom, dick and harry' ...well nobody's perfect ;)
  • Teknik penampilan diri untuk melihatkan anda lebih presentable dan mudah dihormati. Hey, let's be real... People judge people's look!
  • Nak memikat pun ada caranya, bukan pakai, "Hi... I suka you, you suka I?" Yang macam tu bolehlah kalau nak pasangan tak berkualiti
  • Again, let's be honest here... Anda mahu pasangan yang baik dan pastinya berkualiti. Tapi anda? Time to change...yourself!
  • Tak cukup lagi semua ni? ...anda juga akan dapat cara-cara untuk meletakkan diri anda lebih berharga!
  • Teknik-teknik yang anda bakal dapat ini, mempastikan anda bahagia nanti, percayalah! Just Follow through...
  • Kesemua teknik-teknik ini telah diguna pakai dan ramai telah berjaya, tengoklah apa yang mereka kata dan kongsikan di bawah ini dari pengalaman mereka sendiri...
Saya rasa hidup saya lebih bermakna dengan cinta setelah membaca kesemua hasil karya bro Razzi Rahman. Kini saya mampu tersenyum. Bagi saya, bro adalah Sifu saya di dalam menangani masalah cinta. Thank you bro for your guidances!
Nor Faizah bt Md Sallih Kerani Law Firm
Saya membeli 5 buah buku-buku Bro Razzi, kenapa? Kerana, apabila membacanya, terus saja saya mahu orang lain juga membacanya. Jadi saya beli 5 buah untuk dihadiahkan kepada semua sahabat saya dan termasuklah pada yang tercinta! Semua ini adalah gara-gara tulisan bro Razzi Rahman yang amat menghiburkan, santai dan lain dari yang lain! Syabas bro!
Noorfazlina Ibrahim Pegawai Pusat Kesihatan
Khidmat Nasihat dari Brother Love sangat-sangat berbeza. Tanyalah apa saja masalah cinta anda pada Brother Love, pastinya akan diberi tips² yang unik dan menarik untuk anda cuba. Personally, saya amat tertarik dengan cara Brother Love mendekati pembaca dalam menyelesaikan masalah cinta. Santai, interaktif dan menghiburkan, it works!
Ariza Mohamed Saleh Pembantu Tadbir
Tak sangka, segala apa yang saya tahu dan anggap remeh sebenarnya amat penting di dalam percintaan. Kesemua Info Cinta Brother Love telah membuka mata saya dan mengejutkan saya dari kealpaan dan menganggap ia tidak perlu dipelajari. Kini saya begitu yakin dengan cinta dan sudah mendirikan rumahtangga!
Noorsuhaily Sekari Pelajar Politeknik
Tip-tip dari abang Razzi Rahman sentiasa memberi impak yang cukup besar kepada saya. Nasihat-nasihat yang saya terima dari Bro Razzi Rahman sentiasa menenangkan fikiran saya serta menyedarkan saya kepada banyak perkara yang selama ni saya aggap tidak penting. Bila baca setiap penulisan Bro Razzi, terfikir kadang-kadang benda kecil camtu la yang boleh bagi impak yang besar kepada kita.
Nur Fadiah Pelajar Politeknik
Gaya penulisan bersahaja, santai serta menggelikan hati telah menarik jiwa saya untuk mengenali siapa sebenarnya Razzi Rahman @ Brother Love. Pelbagai tip berguna telah saya perolehi dari setiap karya beliau. Memang menakjubkan...dulu saya sering rasa rendah diri dan segan bercampur dengan ramai orang kini saya telah dimiliki, Bro, you're the best!
Norzuwainah bt Abd Hamid Owner of Contractor Company

"Apa pula kata antara 90,000 followers di facebook saya?"

testimoni_4
testimoni_6
testimoni1
testimoni_nikki
testimoni_3
testimoni_100
testimoni_su
testimoni_5
testimoni_101

Dapatkan sekarang...

101 Cara Mencari Cinta

ebookcover_mencaricinta_small

4 Topik, 101 Teknik dalam 1 ebook : Hanya RM50

Tapi tunggu! Saya mahu memberi lebih nilai lagi daripada apa yang anda dapat. Dengan membeli ebook 101 Cara Mencari Cinta hari ini, anda akan mendapat EXTRA BONUS 2 lagi ebook pakej cinta secara PERCUMA bernilai RM60!

  • FREE BONUS #1 (Value RM30)

    101 Rahsia Lelaki
    Ketahui 101 jenis berbagai-bagai rahsia lelaki yang tak pernah anda ketahui sebelum ini!

    Style : Buku Tip Letter
  • FREE BONUS #2 (Value RM30)

    101 Mutiara Cinta
    Kata-kata Mutiara-mutiara cinta dari Brother Love untuk memberi semangat dan sumber inspirasi kepada anda

    Style : Buku Tip Letter

girl6Jangan tunggu-tunggu lagi kerana hanya dalam sedikit masa lagi anda juga MAMPU TERSENYUM seperti kawan wanita kita ini, kerana sesungguhnya anda juga layak untuk bahagia. Dan kebahagiaan itu sebenarnya sudah ada dalam diri anda. Anda hanya perlu tahu untuk mencungkilnya dan menggilap sehingga terang berkilau kehidupan masa depan anda.

Mengapa perlu anda biarkan begitu saja kehidupan anda yang cemerlang sebelum ini? Mengapa harus anda masih menanti di situ tanpa sebarang kepastian? Tidak sayangkah pada diri anda sendiri yang sekian lama berkorban untuk dia yang tak menghargai? Inilah masanya untuk anda rasa disayangi, dihargai dan dicintai dengan sepenuh hati. Bukankah itu yang anda inginkan?

Jika itu benar, milikilah segala pengetahuan saya ini untuk membantu mengiringi anda ke arah cahaya kebahagiaan! Tidak ada apa yang merugikan anda melainkan lebih menguntungkan anda lagi. Come on bertindak sekarang!

Milikinya Sekarang!

101 Cara Mencari Cinta

ebookcover_mencaricinta_small

3 (1 + 2 Free) ebooks : Hanya RM50


Butiran pembayaran

Bank-in / Online Banking

mb2u_logo_r
  • Bank : Maybank
  • No akaun : 153038976641
  • Nama : Mohd Abdul Radzi b. Ab. Rahman
  • Per Unit : RM50 sahaja
*PENTING : Selepas membuat bayaran, sila attach bank slip yang di scan (Atau screen shot Online Transfer) dan email kepada kami ke razzirahman@yahoo.com dengan tajuk email "eBook_101CMC"
NYATAKAN bersama maklumat berikut :-
- Nama Penuh Anda
- email address
- Nombor telefon bimbit
- Jumlah Pesanan Anda
- Jumlah diBank-in
Confirmkan semua detail dengan menghantar, SMS/whatsapp ke 0149949588 (Jika Perlu)
* Penghantaran dilakukan tidak lebih dari 48jam selepas pengesahan bayaran dibuat.
Copyright 2015 - www.razzirahman.com - All Rights Reserved