5 Tips cara MENIPU DALAM CINTA!

AIIK?? Biar betul…Hehehe, jangan terkejut! Artikel saya kali ni kira untuk kita relek-relek, santai dan bergelak ketawa. Serius je selalu boring gak kan. So, this time around bro Razzi buat kelainan!

Instead of 5 tip mengenal PENIPU…I changed to 5 tip cara MENIPU totally opposite view!!, Kira dari perspektif si penipu la ni. Kira penulisan dari Brother Hate la ni BUKAN Brother Love hehehe…

Bayangkan ya, sekiranya, penulisan biasa saya boleh dipusingkan arah berlawanan, mungkin beginilah keluarnya apa yang tertulis, bunyinya, tipnya, habis hancur lebur usaha saya selama ini wakaka!! ๐Ÿ˜† Here we go…

=======================================

Tip ini hanyalah untuk mereka yang tidak berhati perut dan hanya boleh digunakan kepada orang yang tersayang …kalau ada rasa belas kesihan dan tidak sampai hati bro hate sarankan berhenti membaca sekarang hehe… So ready? Tetapkan hati busuk anda itu dengan penuh fokus kepada menipu sehingga menyakitkan hati dia yang anda sayangi okey ๐Ÿ˜‰

1. — Berikan alasan letih sangat untuk berjumpa…cakap la demam ke, sakit belakang ke, mengantuk ke. Dan kalau cakap demam, ada reason seperti makan ubat yang boleh buat anda rasa nak tidur je. Haaa…barulah kita mudah menipu dan boleh ada skandal. Ianya akan lebih mudah dilakukan jika orang tersayang anda itu anda anggap bodoh! Selalu-selalu buat begitu, sehingga dia percaya kan anda maka anda punya masa untuk keluar dengan orang baru… .Mudahkan? ๐Ÿ˜†

2. — Apabila anda keluar pastikan yang anda hanya keluar berseorangan. Jangan jadi bangang dengan menggunakan nama adik beradik atau sahabat handai kononnya mereka bersama anda. Susah nak menipu macam tu beb…nanti ada bukti. Selalu berseorangan walaupun waktu anda tidak skandal. Cara ini anda dengan mudah bodohkan dia yang anda sayangi. Kononnya anda selalu keluar sorang-sorang je. Bila dah tiba masa, anda boleh main dengan skandal anda dengan aman. wakakaka!!

3. — Sekiranya anda mempunyai kekasih dan anda mahu punya kekasih seorang lagi, ada lebih baik salah seorang mesti berada outstation! Haaa…baru senang nak tipu. Nak jumpa pun susah kan, sebab duduk jauh. Jadi, bila berjauhan… anda boleh fokus kepada sorang-sorang. Hehehe, kena cari kekasih outstation la kan, kerana kekasih outstation ni pun selalunya percaya pada cinta jarak jauh jadi, cukup mudah untuk kita pasang dua. Yang penting, selalulah cakap kepada mereka, โ€œI hanya sayang you seorang sahaja walaupun you berada jauh dari Iโ€ hahaha ๐Ÿ˜†

4. — Dating MESTI diluar bandar beb! Untuk mengelakkan dari diketahui kekasih, tunang, boyfriend, girlfriend atau suami/isteri anda. Anggap saja dia orang tak ada otak dan perasaan. Jadi ianya lebih mudah untuk anda lakukan penipuan ini tanpa rasa bersalah. Well, lagipun, telah lama perangai jahat menipu ini berdarah daging dlm diri anda, kan. Kalau nak rasa kesian, boring la. Kita kena brutal, buat jahat habis-habisan! wakaka ๐Ÿ˜†

5. — Mesti sentiasa dan pandai buat cerita sedih atau ada penjelasan cerita sekiranya ditanya! Jangan jawab โ€œnanti I ceritaโ€ โ€“ โ€œNanti I call back and explain!โ€ — itu jelas sangatlah anda menipu!! Adoi…kena serius, konfiden dan mata tu kena pandang straight. Barulah bijak menipu. Ini, mata pun takut ditenung, cerita pun banyak lubang, cakap pun terketar-ketar…adoi!! Cara macam tu hanya dilakukan oleh orang bebal dan tidak berotak yang nak menipu tak pandai. Kita mesti sediakan awal-awal penjelasan panjang, barulah semalaman kita dapat menipu dengan hati yang tenang. Barulah sampai hati kita menipu dia yg disayangi.

p.s. Ada berbagai-bagai lagi cara menipu! Untuk minggu ini, Bro Hate beri 5 tip dulu. INGAT kena hati-hati bila mahu menipu, “JANGAN MENIPU SI PENIPU BESAR!” …for sure anda akan tertangkap, good luck! ๐Ÿ˜†

==========================================

๐Ÿ˜€ Wakakaka… so funny kan huhuhu, jahatnya BROTHER HATE ni…Well, Itulah kan hehehe, jika tidak pernah menipu tu jangan mulakan. Jika anda mulai sekali menipu, anda akan ketagih menipu sehingga anda akan jadi seperti orang yang tidak berpelajaran, seperti drug eddict yang menipu buta.

Sehingga anda rasa dan fikir semua orang bodoh, walhal anda yang sudah menjadi terlalu bodoh kerana terlalu banyak menipu. Takkan lah anda mahu meletakkan level anda setaraf palacur chowkit dan penagih dadah yang menipu bodoh tanpa sebarang sebab?

In a way, artikel ini juga untuk anda semua mengenal karektor penipu di sekeliling anda. Dan jangan terpedaya dengan wajah yang bersih, tampan atau lawa. Hehe, interesting kan, dari perspektif berbeza kui! Kui! Kui!…yang penting…

ย “JANGAN MULAKAN perhubungan cinta atas dasar penipuan, anda akan kehilangan dirinya dan anda. Wajah cantik anda bertukar hodoh, dan anda akan kesunyian selamanya!”

Salam hormat,
Razzi Rahmanย @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *