Apa lagi selepas jatuh cinta?

Sepanjang minggu ini Razzi begitu sibuk menguruskan plan promosi bersama PR-PR untuk album Razzi & IK. Dan you know what, sepanjang berada ditengah-tengah ibukota KL, it makes me thinking tentang satu perkara…

Ia lebih kepada satu soalan yang sudah terlalu lama I simpan selama ini, dan semalam kembali tertanya-tanya dibenak sendiri, “What’s left after fallen in love?”

Apa lagi yang tinggal selepas anda jatuh cinta? Selepas anda bercinta…selepas berkasih sayang Apa lagi? Apa lagi yang tinggal?…pernah anda fikir kan? atau anda pakai jalan jeeee…

Okey, katalah sekarang ni.…you all tengah asyik duk usha mengusha…then click!! Terpikat lah kat each other, sukaaa sangat sebab dia pun jatuh cinta kat you all la kan….best!! Then…selang seminggu, you all couple laa…best je, dapat keluar dating, dapat rasa caring, dapat rasa in love dan rasa dicintai, rasa dimiliki…okey…then what? …what’s left after that??

Di sinilah turning point yang selalu all of us buat kesilapan…di sinilah selalunya mana-mana pun perhubungan cinta, …GAGAL! Actually, here is where you should ask that particular question yang telah I asked earlier, “What’s left after fallen in love?”

For that, I leave it to you all to think…dan berikan pendapat masing-masing, sekiranya anda jawab dengan betul, most probably, you akan berjaya dengan your relationship…Nak tahu jawapannya? hehe…esok I jawab 😉

Salam hormat,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *