May 2015


gambar_blog11

AWAS! Mungkin pasangan anda menipu?, berlaku curang?, ada pasang lain? …adakah anda tahu? 😉

So tips terbaru! “10 tips ~ Dia ada yang lain!” Mungkin anda tiada panduan untuk mengetahuinya atau tak sure dengan situasi sebenar? No problem, have a look at this list. I’m sure ianya amat membantu anda

rp_10love.jpg1 ~ Apabila berbual bersama, tiada lagi kata-kata mesra. Tiada lagi puji-pujian. Anda pun siang malam duk wondering la pasal apa dia macam tu, mengapa dia tak semesra dulu? YA, MENGAPA? 😉

rp_10love.jpg2 ~ Dia mulai rimas dan tidak suka diperlakukan seperti biasa. Anda cuba nak pegang tangan dia, ditolak tepis lagi. “Melekitlah…” – Agak-agak mengapa ya? … hehe next! (more…)



Apa komen anda? : [39] Comments


Sedar dari lamunan itulah yang seharusnya kita lakukan! Walaupun kemain rapat kita dan dia selama ini, walaupun dia nampak begitu admire kita sangat-sangat sekian lama… dari pengalaman abang Razzi, ada lebih baik kita cepat-cepat sedar dari mimpi indah itu, takut hanyut hingga hilang dan tak dapat diselamatkan lagi.

gambar_blog10

I know, agak susah untuk menentukannya, apabila setiap hari kita post status dia yang mula-mula like, asal kita up gambar yang biasa-biasa saja pun dia komen over memuji… Hampir semua tentang kita, dia SUKA! But…kena ingat, itu TIDAK SEMESTINYA tanda dia minat giler kat kita, jauh sekali untuk mengagak itu cinta! (more…)



Apa komen anda? : [2] Comments


Selalu kita tertanya-tanya “Dia betul suka atau tidak kat aku ni? eee…konfiuslah!” – Jadi untuk membantu menjawab persoalan yang memeningkan kepala anda itu, kali ini Brother Love nak beri tip-tip yang cukup berkesan dan cukup mudah untuk anda lakukan!

 gambar_blog9

– Ready untuk lihat satu KEAJAIBAN? Tanyakan satu soalan biasa bagi anda ini, tetapi AJAIB sebenarnya. Soalan yang selalu-selalu saja kita gunakan actually. Tetapi biar kena pada masa dan tepat pada orangnya. You see, jika soalan ini diajukan pada orang yang betul dan tepat pada masanya, anda akan dapat lihat satu KEAJAIBAN! Lebih-lebih lagi, jika anda tanya soalan ini kepada :- (more…)



Apa komen anda? : [3] Comments