Apa Cerita anda di hari raya?

Waahh…dah masuk hari raya ke3 nih. Best ke raya tahun ni? Licin barangkali ketupat dan lemang, habis semua biskut agaknya. 🙂

Banyak ke dapat duit raya or habis duit buat beraya? hehe.. Or maybe ada kisah suka dan duka yang nak dikongsikan bersama? Pasti ada cerita yang best-best, dan pasti juga ada cerita yang pilu dan lara. Entah-entah ada yang jatuh cinta di hari raya kan??

…So, apa kata you all semua bercerita kisah hari raya anda, nak cerita pendek tak apa, nak cerita panjang-panjang pun OK. Bro sangat nak tahu cerita you all!

“JOM CERITA-CERITA RAYA!” 😉

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *