Cara 25 : Jadi pasangan misteri!

25

Sepanjang bulan ini, dengan sukahatinya bro ingin share setiap tip & cara yang dipetik dari karya terbaru Razzi Rahman @ Brother love, ebuku 101 cara “How to keep your man” So, untuk minggu ini…

Cara #25 ~ Jadi pasangan misteri :

Tinggalkan sedikit misteri tentang diri anda agar pasangan anda akan senantiasa tertanya-tanya siapakah anda sebenarnya? apakah yang anda pernah lakukan dulu? dengan siapakah anda berkawan?, atau…siapakah bekas pasangan anda?

Padahal…anda bukanlah sesiapa pun, bukanlah ada apa-apa pun  hehehe 😆 tapi buat-buatkan seperti ada rahsia misteri gitu. Seolah-olah seperti kita menonton movie, atau membaca novel…elemen misteri yang diterapkan membuatkan kita semakin ingin tahu, semakin menunggu apakah kesudahannya. Betul tak?

Bro cukup suka buatkan diri kita seperti ada perkara yang ramai ingin tahu, kan? Hehehe…kalau mereka yang selalu layari blog cinta brother love, mereka selalu sahaja tertanya-tanya tentang bro Razzi, kan? Hehehe… (perasan)

tip brother love :  Psikologi biasa, jika anda membuatkan diri anda seperti ada misteri, seperti ada sesuatu yang tersembunyi dalam diri anda, anda akan membuatkan pasangan anda semakin ingin tahu dan mahu terus bersama anda. Jadi, sedikit sebanyak ianya memudahkan anda dalam menjaga perhubungan anda, kan?

Setiap kali pertanyaan yang diajukan, jangan menjawab sepenuhnya. Atau mengelak sebanyak yang mungkin. Walau sebenarnya, tak ada apa-apa pun hehehe…kekasih anda atau seorang suami pasti akan naik angin, geram dan mungkin juga akan marah. Tapi biarkan dia…sekejap je tu. Biasalah kan, kalau kita tidak dapat jawapan, pasti kita pun sama juga. Geram dan marah. Tapi bukanlah sampai benci… anda senyum je!

Bila dah banyak-banyak kali, atau berminggu-minggu dia duk asyik tanya je…bagilah jawapan sikit kat dia. Tapi biar ada lagi perkara-perkara yang tak dijawab, agar perhubungan anda dan dia terus hangat dan banyak perkara lagi yang dipanggil…, “Unfinished business”

Ada 101 cara lagi untuk membuatkan pasangan anda semakin terpikat, bertambah sayang dan inginkan anda lebih dari biasa di dalam ebuku 101 cara “how to keep your man” sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut, sila klik di sini!

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

 

 

Amaran dari Razzi Rahman Productions :

1. Setiap artikel/karya dari Razzi Rahman tidak dibenarkan edit dan copy/paste ke website anda. Kami tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan mahkamah ke atas mana-mana individu yang melakukannya!

2. Pihak Razzi Rahman Productions telah mengenal pasti 2 orang individu yang berasal dari Johor yang juga telah menggunakan nama Razzi Rahman @ Brother Love dan mempamerkan artikel serta karya beliau di website mereka seperti milik mereka, untuk kepentingan sendiri.

3. For your information, we work closely with Irfan Khairi Sdn Bhd and seek their lawyers advise as they are more experienced and has taken legal action on plagirism of Irfan Khairi’s website before!

We are giving a 24hours Warning to those individuals to take down every articles, any post, every single thing that are belong to RRP effective immidiately, before we take a serious legal action!

Yang bertugas,

Tuan Azman Ramli
Pengurus Besar
Razzi Rahman Productions.
Suite #688, MBE Desa Sri Hartamas,
No. 30G, Jalan 25/70A, Desa Sri Hartamas,
50480 Kuala Lumpur.

Share This Post

Baca tip dan panduan cinta yang berkaitan pula...

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *