Tanjung Jara Beach Resort.

Salam Cinta dari Brother Love 🙂 …hey bro harap you all semua happy je dan selalu bersemangat dalam menggapai cinta. Sebuah kebahagiaan itu pastinya datang dari keingingan kita serta naluri ingin mengecap nikmat cinta, kasih dan sayang, betul tak? So, salah satu cara untuk happy dan menyemarakkan rasa cinta, pastinya, holiday…

Razzi Rahman @ Brother Love

Haa…cam? Handsome tak? kikiki…baru-baru ini, bro telah pergi bercuti sesambil menenangkan fikiran di Tanjung Jara Beach Resort. Memang lawa memang cantik!…tapi tengok bro tu…bercuti pun, laptop tetap bawa, internet tetap masuk, email tetap jawab, blog tetap ON! 🙂

Razzi Rahman @ Brother Love

Hebat tak villa yang bro ambil ni? Memang cun! Depan beach betul-betul, besar dan amat selesa. Siapa pula yang ngambik gambar bro tu ya…sshh..Rahsia! Hehehe…You all nak tahu harga villa ni untuk menginap semalaman? Haaa…ni Berjaya Group YTL punya jadi memang cekik darah! Satu malam… RM1,000!!!

Razzi Rahman @ Brother Love

Tapi…LAWA! hebat dan cukup relax sekali. Dia macam Villa + Hotel mewah gitu. Luas dan buka balkoni je terus depan pantai. Bro memang happy sangat datang sini. You all yang ada masalah2 cinta tu kan…datang sini je, pasti selesai! Romantik beb…

Razzi Rahman @ Brother Love

 Bilik air dia yang bro paling suka sekali, luas sangat. Ada 4 ruang dalam 1 bilik air! Hebat tak? Ada bilik shower, bath-up, ada bilik termenung, ada ruang make-up then ruang get ready gitu…best!

Razzi Rahman @ Brother Love

Oopsss…terseksi sekejap! Relek arrr… 😛 Jom-jom makan pulak…dah lapar ni bila dah settlle “Putera berendam” …bukan puteri ekk. 😆

Razzi Rahman @ Brother Love

Ini pulak, pemandangan sebelum masuk ke restaurant dia.Tapi tang ni memang bro hangin sikit…ada ke patut, tempat cantik, resort hebat…makanan tak best langsung! Dah lah tu…macam beli kat gerai-gerai murah je…Kalau Tanjung Jara Management baca ni haaa…tolong ya! Change your chef!! 😉

Razzi Rahman @ Brother Love

Ini pulak, perjalanan masuk ke SPA dia…fuhhh memang cantik! Memang cozy, soothing and romantic!…as usual, harga SPA dia…ambik pakej la kalau nak murah which is RM1400!!!…mak oi! 😛

Razzi Rahman @ Brother Love

So…on top of all that happiness, takkan pergi holiday sorang2, boring la kan. Mestilah pergi dengan seseorang hehehe….ok, ramai yang duk tanya2 tu…there you go, itulah gambar bro dengan girlfriend! OOooppss….tergelap pulak gambar tu!

Apa-apa pun, yang penting happy! Itulah yang bro selalu katakan. Laung-laungkan! Bila you happy, apa-apa you buat pun you all akan rasa best. Tapi kalau perhubungan kita tak happy, no point kita nak menunggu lagi beb….don’t wait, MOVE ON!

Razzi Rahman @ Brother Love

www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *