Wanita, bila marah…

πŸ˜€ hehe, wanita cukup terkenal dengan kelembutan, kebaikan…kemanisannya. Sweet je…baik je. Cakap pun lembut dan lemah gemalai. Kena yang manja tuuu….fuuuuuuu….cair Brother Love. Kena pulak yang sexy maxy, hanya memakai blaus budak kecik je walaupun dia budak dah besar panjang puluhan tahun πŸ˜›

TAPI…apabila wanita marah, dari sekecil-kecil perkara boleh jadi besar, hancur dan binasa segala-galanya apabila wanita rasa tercabar kewibawaan mereka. Cuba lihat video clip ni…

πŸ˜€ hehehe…tak boleh buat apa! Kalau ada lelaki yang cuba-cuba nak pujuk orang pompuan masa dia orang ni marah. Bro syorkan, tak payahlah haha…buang masa je. Biarlah dia cool dulu…kalau boleh duduk diam je dan biarkan pasangan anda lepaskan segala amarah…segala leteran. Kalau memang bersalah tu, dengor je ler…kalau tak tahan, pekak kan telinga, at the end of the day tu surely dia akan sejuk dan berhentilah marah.

Tapi, kalau terkantoi curang tu, alamatnya lama bebenor lah kamu kena marah! kehkehkeh πŸ˜›

Ikhlas dari,
Razzi Rahman @ Brother Love
http://www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *